Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom ondós ujjal felnyult a barátnőjének, aktus utan olyanok voltak az ujjai es felnyult neki, valaki eset mar teherbe ondós ujjtól?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 14:27
1/13 anonim válasza:
Mindenek előtt gratulálok a haverodnak. Igen, ettől is tehetbe lehet esni, még ha nem is túl nagy rá az esély.
4/13 anonim válasza:
Nyilván kisebb az esély, de simán összejöhet, ha egyébként pont akkor csinálták, mikor peteérése volt a lánynak. Egyetlen csepp ondóban is rengeteg spermium van, amiből ugye 1db elég amegtermékenyítéshez
N
5/13 anonim válasza:
Gyerektartást készítsen a "barátod".
6/13 anonim válasza:
Én még ilyet nem halottam hogy valaki ettől teherbe esett volna
7/13 anonim válasza:
#6: sok embert kérdezel meg arról, pontosan hogyan is termékenyítette meg a párja?:)
8/13 anonim válasza:
Kérdező, Te meg ott voltál és láttad hogy olyan ujjal nyúl fel ???
9/13 anonim válasza:
Hát, nem a hagyományos módja a gyerekgyártásnak, de majd ha a gyermek felnő, elmesélhetik neki a "szeplőtelen" fogantatását.
Aki ennyire debil, miért nem inkább darázsfészekbe lógatja a farkát/ markát?
10/13 anonim válasza:
7#es nem 😅
De ijet akkor se hallottam hogyha ondos kézzel fel nyulnak gyerek lenne belőle 😅 tudtommal a spermiumok nem megfeleő környezetben el pusztulnak vagy nem tudom 😅en azt hittem ha kiverik az el is pusztul 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!