Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltam egy rosszlánynál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltam egy rosszlánynál létezik hogy aktus alatt azonnal el kaptam valamit és azonnal érzek tünetet vagy csak rá paráztam?

Figyelt kérdés
Egyébként torok kaparást érzek meg kis viszketét lenn valószínűleg parázok csak. Mennyi idő múlva mennyek std szűrésre? 1hónap elég
2021. aug. 19. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Védekeztetek?
2021. aug. 19. 18:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Ki hogy csinálja?
2021. aug. 19. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha viszket lent,akkor ott valami nem oké.
2021. aug. 19. 18:39
 4/10 Lazy Lover ***** válasza:
84%
azonnal nincs tünet szerintem csak parázol
2021. aug. 19. 18:44
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
66%
Lehet csak lapostetű
2021. aug. 19. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

ha gyenge az immunrendszered az Aids fertőzés kezdeti tüneteit írtad le.

Bár ez később egy hosszabb folyamat lesz a testedben míg szépen lerombolja, de most még a kezdetén vagy.

Volt egy ismerősöm, ugyanezt érezte egyszer egy ilyen nő után, párnap múlva ment aids tesztre, háááát sajnos rossz hír fogadta.

2021. aug. 19. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Azonnal nem érzel semmit.
2021. aug. 19. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Kizárt, hogy azonnal lennének tüneteid. Még egy egyszerű bakteriális fertőzés is 1-2 nap után okoz csak tüneteket, a herpesz 3-5 nap után, a HIV csak évek múlva... Ha vannak zavaró tüneteid, akkor menj el orvoshoz, és kezeltesd. Ha nincs semmi komolyabb tüneted, akkor elég egy hónap múlva elmenni STD-szűrésre. Amúgy ha óvszert használtatok, akkor szerintem kár aggódni.
2021. aug. 19. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem kaptál el semmit.

A lelkiismereted produkálja tüneteket.

Nem barátkoztál meg a gondolattal hogy prostihoz mész.

2021. aug. 19. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

igen óvszerrel volt minden.

2021. aug. 20. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!