Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A valóságban is ennyi pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóságban is ennyi pasi akar cuckoldozni, mint itt?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 11:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A valóságban arányaiban kevesebb, de számukat tekintve több csak ők nem gyakoriznak hanem csinálják :) Olyan pasiból aki hármasba akarna beszállni viszont rengeteg van, de nekik már mindegy lenne csak szex legyen.
2021. aug. 29. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
Soha nem találkoztam senkivel, akinek ez a perverziója. Igaz én egészséges szexualitású férfiakkal voltam együtt, nem impotens papucsokkal.
2021. aug. 29. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos nem. Nőként lenne rá igényem, de szerintem nem nagyon van olyan pasi a valóságban, aki ezen ne akadna ki.
2021. aug. 29. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
#13: Az itteni pasik a valosagban nem leteznek?
2021. aug. 29. 14:51
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Az itteni pasik szerintem 2-3 pasit jelent, akik minden nap feltesznek 20 kérdést
2021. aug. 29. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Ahogy irjak, itt max 1-2 srac van akik naponta 4-5 ilyen kerdest feltesznek nonek es pasijak kiadva magukat, es masik regisztraciorol meg valaszokat is irkalnak... Regebben valaki maga leirta h igy szokta (mas fetis temanal asszem)
2021. aug. 29. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:

"Soha nem találkoztam senkivel, akinek ez a perverziója. Igaz én egészséges szexualitású férfiakkal voltam együtt, nem impotens papucsokkal."

Te azt hiszed, hogyha valakinek ilyen vágya van, azt nagy dobra veri?

2021. aug. 29. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:
#13 én fordítottan látom, pasiként nincs olyan csini csajszi, aki ezen ne akadna ki ha feldobnám. :D
2021. aug. 29. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Probaltad mar egyebkent?

Milyen reakciokat kaptal?

2021. szept. 6. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Persze hogy próbáltam.

Milyen reakciókat?

-nem

-nem

-szeretek egyszerre egyre koncentrálni..

-fúúj

Volt olyan akivel összejött. ők általában maguk mesélték hogy egyszer kipróbálni jó lenne.

2021. szept. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!