Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar 3ast velem A pasi?
Mert csak egy szexuàlis tárfy van neki.
Nint nőt semmibe vesz.
5#:
Ugyan miért lenne beteges? Nem erős kijelentés ez csak úgy? Nem túl hamar törsz pálcát más ember feje felett?
Azért mert neked nem tetsző dolog, semmi beteges nincs benne. Egyszerű vágy. Nyilván abban igazad van, hogy ha ezek eltérőek egy kapcsolatban, és a probléma nem áthodalható, az feleseleges "időrablás".
Szerintem a szex az egyik olyan emberi tevékyenség, ami nagyon tág határok között mozoghat, ha az abban résztvevők közös akaratán nyugszik. És attól az még nem beteges.
Csak mondok egy pédát. Jó régen az orális szexet tartották betegesnek, sőt egyenes a prostituáltak tevékenységének bélyegezték... Most betegesnek, vagy elítélendőnek számít?
Meg aztán felhozatnánk a vallási neveltetést. Ban ahol most ia a házasság előtti szex egyenesen bűntetendő... Akkor most mi is a beteges, és mi nem?
A pasim egyszer felhozta hogy vegyük be a haverjàt.
Azonnal tudtam hogy rosszul döntöttem. Estère már szingli voltam. Inkább efyedül mint egy ilyen defektes pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!