Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar 3ast velem A pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar 3ast velem A pasi?

Figyelt kérdés
Mindenáron hármast akar vele meg egy haverjávál . A pasival már voltam együtt
2021. aug. 28. 13:40
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
És ha nem is veled akar, hanem a haverjával???? ;D
2021. aug. 28. 13:42
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Mert szereti a többeseket azé'. A kérdés inkább az hogy te ki akarod-e próbálni.
2021. aug. 28. 13:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Én csak vele akarok lenni
2021. aug. 28. 14:10
 4/14 anonim ***** válasza:
53%

Mert csak egy szexuàlis tárfy van neki.

Nint nőt semmibe vesz.

2021. aug. 28. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Akkor ne maradj vele. Én mindnen kapcsolat elején, amikor túl vagyunk a szexen, és komolyodik, el szoktam mondani, hogy velem esélytelen a 3as (és még pár dolog) hogy ne húzzuk egymás idejét. Betegesen hangzik ez a mindenáron akarja.
2021. aug. 28. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

5#:

Ugyan miért lenne beteges? Nem erős kijelentés ez csak úgy? Nem túl hamar törsz pálcát más ember feje felett?

Azért mert neked nem tetsző dolog, semmi beteges nincs benne. Egyszerű vágy. Nyilván abban igazad van, hogy ha ezek eltérőek egy kapcsolatban, és a probléma nem áthodalható, az feleseleges "időrablás".

Szerintem a szex az egyik olyan emberi tevékyenség, ami nagyon tág határok között mozoghat, ha az abban résztvevők közös akaratán nyugszik. És attól az még nem beteges.

Csak mondok egy pédát. Jó régen az orális szexet tartották betegesnek, sőt egyenes a prostituáltak tevékenységének bélyegezték... Most betegesnek, vagy elítélendőnek számít?

Meg aztán felhozatnánk a vallási neveltetést. Ban ahol most ia a házasság előtti szex egyenesen bűntetendő... Akkor most mi is a beteges, és mi nem?

2021. aug. 28. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
Mert beteg az agya. Aki szeret egy nőt az nem tárgyként hasznàlja hogy a beteges fantàziájàt élje ki vele.
2021. aug. 28. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Anno partnerem mindenaron parcseres szexet akart, nem volt sokaig a partnerem N
2021. aug. 28. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A pasim egyszer felhozta hogy vegyük be a haverjàt.

Azonnal tudtam hogy rosszul döntöttem. Estère már szingli voltam. Inkább efyedül mint egy ilyen defektes pasival.

2021. aug. 28. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Na, nálatok sem a szerelem dominál, vagyis a fickónál semmiképp. De hogy te miért vagy vele, rejtély.
2021. aug. 28. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!