Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar 3ast velem A pasi?
Figyelt kérdés
Mindenáron hármast akar vele meg egy haverjávál . A pasival már voltam együtt2021. aug. 28. 13:40
11/14 anonim válasza:
Mindenáron? Mi vagy te neki? Gondolkozz.
12/14 anonim válasza:
Nem volt nagy szerelem, csak összejártunk szexelni. Szobakerült, hogy bemutatná egy haverját hármasozáshoz. Többszöri kérésre belementem. Jo volt, izgalmas nekem is. Néha ezzel szinesitettük az együttléteket. Néha én kértem már, hogy hozzon uj fiut, vagy kimondottan erre a célra szedtem fel valakit. Szerintem nem rossz dolog ez!
13/14 A kérdező kommentje:
Én is ilyen szituba vagyok,amibe a 12-es. Nem a párom . A neten ismertem meg őt . 2-szer szexeltünk együtt,sajnos nagyon messze lakik tőlem. Amúgy is foglalt a pasi .
Én érzek iránta valamit. Engem is izgat a dolog valamilyen szinten ,mert egyszer szeretném kipróbálni majd,de nem vele. Hát azt mondta ha kipróbálom vele ,és nem jó nem kell többet,meg többet találkozhatunk utána azt ígérte
2021. aug. 28. 18:13
14/14 anonim válasza:
Felszálltál egy ígéretekkel teli buszra, csak hogy ez egy fapados járat. Ki leszel használva, és ha már eléggé kiélte a fantáziáját veled, ignorálni fog mindent veled kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!