Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk heréi nem hasonlítanak madártojásokra?
Nem tudom feltűnt-e már másnak is, de annyira érdekesen úgy néz ki nekik, mintha totál madártojások lennének a zacskójukban!
Ők mondjuk komoly dolognak tartják a zacskót, de látványra meg emiatt olyan nevetséges picit. Meg olyan szépen, egyformán állnak benne nekik.
Na a tiltakozásra számíthattam.
De mondhattok bármit, ránézésre akkor is tojás látszatúak, csak magatoknak nem tűnik fel...
Igaza van a 2-esnek, szerintem sem láttál még férfit/fiút testközelből.
5-össel is egyetértek, a bal golyó nekem is lentebb van, tutira nem szabályos és egyforma a kettő.
Kis igazság azért van benne.
Nekem nem tűnt ez fel eleinte, magunknak máshogyan látjuk.
Jártam úszni, és ott láttam átöltözéskor másoknak is, és kívülállóként valóban olyan tojás látszata van.
Lány szemmel meg lehet ez furcsa legalábbis elsőre.
Lányok szokták tojásnak hívni, de nekem pl. nem annyira jön be, mert az olyan lealacsonyító vagy mi.
Akkor inkább legyen golyó (bár nem golyó alakú), de még a here elnevezés is jobb annál, de az meg furán hangzik, meg az nekik lehet visszataszító.
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!