Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Fiúk szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk szerintetek normális, hogy a feleségem sosem csinált orális szexet nekem 13 év alatt? Előjátékként sem. Igazából sosem érintette meg a szájával. Megmondta nem szeretné.

Figyelt kérdés

Pedig teljesen egészséges, tiszta és ápolt 40 éves férfi vagyok. Valahogy nem tartja "tiszta" dolognak. De nekem is csak pár percig akarja hogy csináljam neki. A behatolással nincs gond, csak az orállal.

Köszönöm a normális válaszokat. Nemet és kort is írjatok légyszíves, így jobban leszüröm a tapasztalatokat.

2021. aug. 28. 22:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
13 év rengeteg idő. Ha ez alatt nem történt semmi, ez után sem fog.
2021. aug. 29. 09:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez ember függő.. valaki undorítónak tartja mert pl azon keresztül, pisilünk vagy nem szereti az ízét vagy hilyesmi.. valaki meg még anál után is képes bekapni.. igazábol tőle kellene megkérdezned hogy miért nem szerieti csinálni, vagy mi a gondja vele..
2021. aug. 29. 10:06
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom, hogy akivel nem jó az elején, azzal nem lesz jó később se. Át kell gondolni, hogy még 10-20 évig jó lesz-e ez neked így. Sajnos én is későn jöttem rá, hogy a sok éves kapcsolatom kb egy barátság.
2021. aug. 29. 10:23
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig a 13 az szerencsétlen szám, erre figyelj nagyon oda.
2021. aug. 29. 11:45
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt Kérdező !

Én bizony jelenleg el sem tudom képzelni a szexet orális játékok nélkül, - sőt jobban is kedvelem mint a hagyományos konzervatív , biblikus csak a gyermeknemzés céljából történő kielégitést .- túl azon , hogy a Nők többsége így kielégítetlen marad .......... - csak közös megbeszéléssel lehet ezen változtatni ........- ajánlatom az hogy vonjatok be harmadik személyt a szexbe , - akár virtuálisan , akár valóságosan , s bizonyára Ő is ki fog próbálni új s izgató , őrömszerzési . és adási lehetőséget , - de mindenek előtt járj jó példával előtte és nyald ki minden alkalommal , és addig ne tedd be neki , amig ez egy idő után kölcsönössé nem válik Nálatok ............- ha kitartó vagy , bizonyos hogy nem kell hozzá 13 év , hogy elérjetek a közös orálhoz ............

Ff,

2021. aug. 29. 13:06
 26/29 anonim ***** válasza:

Azt nem lehet mondani, hogy normális vagy sem, de számomra furcsa.

Számomra az orál hozzá tartozik a szexhez.

Még ha ő nem is igényli, a másiknak "meg kell adni", hisz olyan élvezetet ad...

Mondanám, hogy aki igazán szereti a párját, az a nemiszervét is szereti...de hát nem mondhatom, hisz nem tudom milyen mikor valaki undorodik a dologtól.

Viszont nem tudom én sem milyen lenne a számodra kielégítő válasz. Minden esetre a #11-nek valóban igaza lehet...

44n

2021. aug. 29. 14:28
 27/29 anonim ***** válasza:
Annállal mizu?
2021. aug. 29. 23:31
 28/29 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Ő ezek szerint konzervatív beállítodottságú. Ameddig a vaginális együttlét korrektül működik, addig a szexuális életetek normálisnak, egészségesnek mondható.

Más kérdés, hogy neked milyen vágyaid vannak és ezzel a helyzettel mit kezdesz. Ha "normális" alatt azt érted, hogy széles körben így van, akkor valószínűleg nem a válasz.

2021. aug. 31. 11:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el sos franciára valami jobb prostihoz, ha hiányzik egy jó szopás. Találni kell egy jót aztán évekig nincsen gond. Ennyi.
2021. nov. 5. 11:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!