Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk szerintetek normális, hogy a feleségem sosem csinált orális szexet nekem 13 év alatt? Előjátékként sem. Igazából sosem érintette meg a szájával. Megmondta nem szeretné.
Pedig teljesen egészséges, tiszta és ápolt 40 éves férfi vagyok. Valahogy nem tartja "tiszta" dolognak. De nekem is csak pár percig akarja hogy csináljam neki. A behatolással nincs gond, csak az orállal.
Köszönöm a normális válaszokat. Nemet és kort is írjatok légyszíves, így jobban leszüröm a tapasztalatokat.
Tisztelt Kérdező !
Én bizony jelenleg el sem tudom képzelni a szexet orális játékok nélkül, - sőt jobban is kedvelem mint a hagyományos konzervatív , biblikus csak a gyermeknemzés céljából történő kielégitést .- túl azon , hogy a Nők többsége így kielégítetlen marad .......... - csak közös megbeszéléssel lehet ezen változtatni ........- ajánlatom az hogy vonjatok be harmadik személyt a szexbe , - akár virtuálisan , akár valóságosan , s bizonyára Ő is ki fog próbálni új s izgató , őrömszerzési . és adási lehetőséget , - de mindenek előtt járj jó példával előtte és nyald ki minden alkalommal , és addig ne tedd be neki , amig ez egy idő után kölcsönössé nem válik Nálatok ............- ha kitartó vagy , bizonyos hogy nem kell hozzá 13 év , hogy elérjetek a közös orálhoz ............
Ff,
Azt nem lehet mondani, hogy normális vagy sem, de számomra furcsa.
Számomra az orál hozzá tartozik a szexhez.
Még ha ő nem is igényli, a másiknak "meg kell adni", hisz olyan élvezetet ad...
Mondanám, hogy aki igazán szereti a párját, az a nemiszervét is szereti...de hát nem mondhatom, hisz nem tudom milyen mikor valaki undorodik a dologtól.
Viszont nem tudom én sem milyen lenne a számodra kielégítő válasz. Minden esetre a #11-nek valóban igaza lehet...
44n
Igen, normális. Ő ezek szerint konzervatív beállítodottságú. Ameddig a vaginális együttlét korrektül működik, addig a szexuális életetek normálisnak, egészségesnek mondható.
Más kérdés, hogy neked milyen vágyaid vannak és ezzel a helyzettel mit kezdesz. Ha "normális" alatt azt érted, hogy széles körben így van, akkor valószínűleg nem a válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!