Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk szerintetek normális, hogy a feleségem sosem csinált orális szexet nekem 13 év alatt? Előjátékként sem. Igazából sosem érintette meg a szájával. Megmondta nem szeretné.
Figyelt kérdés
Pedig teljesen egészséges, tiszta és ápolt 40 éves férfi vagyok. Valahogy nem tartja "tiszta" dolognak. De nekem is csak pár percig akarja hogy csináljam neki. A behatolással nincs gond, csak az orállal.
Köszönöm a normális válaszokat. Nemet és kort is írjatok légyszíves, így jobban leszüröm a tapasztalatokat.
2021. aug. 28. 22:30
11/29 anonim válasza:
#9 milyen hosszabb segítő választ vársz??? Írjunk neked egy varázsmondatot amitől a feleséged hirtelen orálkirálynővé válik vagy mi?
Tessék a válasz: kezdetek elhidegülni egymástól, ezért zavar most egyre jobban az ami korábban nem volt neked ilyen szintű probléma. Na most boldog vagy?
14/29 A kérdező kommentje:
Igen így van. A meghidegülés hozza ki, és sok minden mást is.
2021. aug. 28. 23:28
15/29 anonim válasza:
És ha most leszop, azzal megoldódnak a gondok? Dehogy.
16/29 anonim válasza:
Természetesen ez teljesen normális. Van aki nem szereti, és senki nem mondta, vagy írta elő, hogy ez kötelező része a szexnek.
Azért kicsit sajnállak.
17/29 anonim válasza:
Megteheti, de nem kell semmin csodálkoznia, ha felül kerekednek a vágyaid a józan észen és elkezdesz keresgélni olyan lehetőségeket, ahol megkapod, amit akarsz!
18/29 anonim válasza:
Ha 13 évig nem zavart, akkor most már kár keseregni. Nem hinném, hogy tudunk olyat írni, ami ezen a véleményén változtatni fog. Nem tudok mi erre a kielégítő válasz, nem, szerintem nem normális, nem tudom elképzelni, hogy nem szexelünk orálisan, kölcsönösen. De ezt kapcsolat elején szokás tisztázni. Valószínűleg #11nek igaza van, lehet időszerű átgondolni a kapcsolatot.
19/29 anonim válasza:
Hatos es hetes nem nagyon ertek egyet mivelhogy a mondas is az ki mit szakított szagolja na most akar tiz husz mindegy hany ev utan hat konyorgom en nem ezt szakítottam mert ugye fasul elmulik kozben sok minden nade az elejen mi sem oraloztunk egyutt lakva kaptunk ra az ízere 13 ev kozben ha nem akarta kérdező neje akkor miért írjátok ,,mert ha az elejen nem miert vetted el,,ez hülyeség hisz az evek soran lakva szokjuk izleljuk jobban egymast
20/29 Oldfire válasza:
Az én párom sem szerette. Sokat kellet "ügyeskednem", hogy bizony évek mulva elkezdje.Nagy türelem és kitartás kell hozzá. De, ne erőszakossan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!