Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, impotens (vagy legalábbis merevedési problémás) fiút eltudnátok képzelni szexpartnernek?
Mielőtt a válasz rögtön a nem lenne, kérlek olvassátok el kicsit a kifejtést is.
Olyan lányokra gondolok elsősorban akinek valami olyan fétise van ami behatolás nélkül is kielégítő neki, vagy aki alapból nem is szereti a behatolást és más módon oldja meg a dolgot. Tudom, hogy nem ők vannak többségben. Viszont érdekes játszótárs simán lehet egy merevedési gondokkal küzdő srác is egy olyan lánynak, aki mondjuk a pegginget kedveli, vagy oda van a nyalásért, esetleg valami erősebb fétise van amihez nem kell behatolás. BDSM mondjuk tök ilyen, ott sok lány nem igényli (oké, főleg a dominánsok).
Szóval, szerinted minden fantáziádat szárnyára eresztve lehetne ilyesmi szexkapcsolatod amit élveznél is?
Engem a lógó pénisz is nagyon izgat, meg a lógó tojások.
De a behatolást is imádom.
De biztosan lehet találni alternatív megoldásokat, ha mindkét fél rajta van, akkor ezen nem múlhat.
Szexshopokban számtalan eszköz létezik már.
Valamennyire merevedik, de nem lesz elég kemény sajnos behatoláshoz. Bemenni bemegy, csak épp kitudja meddig marad úgy és félkeményen nem is annyira élvezetes a behatolás. Megértem egyébként a hozzád hasonló álláspontokat, mert a behatolás isteni, na meg akkor tud csak 2 ember tényleg "eggyé lenni". :)
Szerintem a felcsatolható jó alternatíva lehet, ha a lány eltud tekinteni attól, hogy az nem én vagyok, hanem csak protézist kaptam... :D Egyébként csak átmeneti a dolog. Remélem. :D
Sajnos nem... Mert a Bdsm-el, meg a nyalással nagyon felizgat és a beteljesüles nálam a szexxel jön ltre, de egy olyat biztos kipróbálnk h a merevedési problémás szexpartnerem előtt megdugatnám magam mással. Hátha őt is felizgatná ez a dolog.
Vagy próbálgatnánk dolgokat hátha sikerül...
22l
Ha kissé visszahúzódóbb vagy, meg esetleg még nem voltak tapasztalataid, akkor lehet emiatt van a dolog, hogy túlizgulod.
Van sok segítőkész csaj, nem kell tőlük annyira félni.
:)
Simán benne lennének sokan sztem, ha tudják mi a baj, még örülnek is, ha segíthetnek.
xD
És jól teszed, ezt ki kell beszélned.
menni fog az jól, csak az elsőtől izgulsz.
:)
19/F
Szerencsére itt is mindenki segítőkész volt velem és nem letámadtak. :) Nem izgulok egyébként és nem is vagyok szűz, csak depressziós. Ez a fő ok, ezért is írtam, hogy (reményeim szerint) átmeneti az állapot. De azért a vágy a szexre megvan, csak néha nem akar átköltözni lentre is. Egyébként nem tudom, h nekem mennyire lenne kielégítő a szex behatolás nélkül. Köszi #9!:)
#8 a cuckold mondjuk izgalmas dolog, az tényleg lehet mindkét félnek kielégítő, hiszen neked van behatolás is, engem meg izgat a látvány és nyalással én is betudnék kapcsolódni (főleg a végén mikor az a bizonyos kielégülés kell). Azt nagyon szerettem volna egyébként is gyakorolni. Köszi a te válaszod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!