Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, hogy a szexpartnerem szeretne venni nekem egy vibrátort?
Viszonylag friss szexkapcsolatról van szó. A partnerem a legutóbbi alkalommal arról kérdezgetett, hogy hogyan szoktam masztizni. Csodálkozott, hogy nincs vibrátorom. Azt mondta vesz nekem egyet, szex közben és egyedül is tudom majd használni. Örülök neki, mivel szerintem még jobban feldobná az együttléteinket, viszont eddig csak olyan pasikkal volt dolgom, akik teljes mértékben gyűlölik a vibrátort, mert vagy féltékenyek lesznek vagy pedig úgy érzik, hogy csak a bénáknak van rá szükségük. Élvezem a szexpartneremmel a szexet, de jól esik, hogy szeretne ilyesmivel kedveskedni. Ez normális vagy korábban én futottam bele rossz pasikba?
24l
Wtf milyen csávókkal voltál te?:D soha nem is hallottam ilyet
Szerintem aranyos dolog, hogy venni akar neked egyet. Én nagyon örülnék, ha a szexpartnerem nyitott lenne és venne nekem/nekünk játékokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!