Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek szokott olyan érzése lenni szex után, hogy abszolut nem kívánja a párja jelenlétét abban a stádiumban? Csak mert nekem van es párom azt mondja ilyen csak ffiakban van
Es rosszul esett.
Velem megesik, néha ritkán ugyan, hogy miután elmentem, vagy tobbszor elmentem, nem igénylek semmit.
Vagy pl maszti után is mintha mi sem tortént volna, pattogok, csinálom a dolgaim.
Alapvetően igényelném még az összebújást ugyan, de azt soha nem kapom meg a barátomtól szex után sem, de az mas téma.
Szóval bennem azért olyanok is megfordulnak esetenként, hogy szex utan öltözök es megyek..de ugye nem teszem meg.
És erre mondta a parom h ez ffiaknál ilyen nem a nőknél.
Most ezt nem tudom magamban hova tenni:(
Tartós kapcsolatban nem.
De az egyalkalmas, vagy rövidebb távú, ézelem-hiányos dolgoknál szinte mindig ez volt.
És mentem is.
Sok pasi nem is èrtette, hova öltözök, és sietek....
Ha mégis valamelyiknél ott kellett aludjak, hajnalban lopóztam ki, mikor aludt, hogy ne kelljen beszélni, meg ránézni.
Akkor bennem talán nincs érzelmi kötelék a barátom felé?
Es ez nem is általános?
Ez ritkaság a nőknél?
De akkor amugy minden rendben van velem? Azaz normális azért?
Mondhatni belőlem szex után nem jön az ami előtte van bennem.
Szex elott pl szerelmesebbnek érzem magam, többet dumálok, trle vagyok gondolatokkal, energiával, csábítok, akarom őt, élvezem a szerelmèt, fel vagyok "pezsegve", szex után meg off. Agyam sincs.igényem sincs. Mennék haza..
Valami ilyesmit érzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!