Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány a túl tartalmas előjáték nőknek, az utána való igazi szexre nézve?
Arra gondolok, ha szájjal-kézzel túl sokáig csinálom neki vagy túl ügyesen, és ettől már elélvez vagy legalábbis nagy élvezetet nyújt, majd pedig ez után a valódi aktus visszalépés (főleg, ha a méret nem nagy), mert azt nem lehet olyan jól irányítani, mint a nyelvet és az ujjakat. Lehet túltolni az előjátékot és emiatt az igazi szex nem annyira élvezetes? Ha igen, hol a határ?
Mert más az, ha csak 1-2 percig csinálom míg felizgatom, vagy pedig ennél sokkal hosszabban tartó módon a mennyekben van.
🤔🧐🤔
Érdekes kérdés, bár nem tapasztaltam még ezt.
Én általában orgazmusig nyalom az aktuális partnerem, és utána teljesen jól működik a dolog a továbbiakban is🤷♂️
De valószínűleg ez is egyén függő lehet😉
Sok előjáték amit én adok, azt én is ugyanugy élvezem, hogy érzem látom hogy jól csinálom
F50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!