Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a merev férfiakat (nem péniszben, hanem elmében) finomabban rávezetni a játékosabb, változatosabb szexre?
Párom fiatal, jóképű férfi, akiért oda vannak a nők, régen kalandjai is voltak. Meglepetésként ért, hogy ő elég merev gondolkodású szex terén: csak az ágyban, csak bizonyos pózokban, csak bizonyos időközönként. Az a része, ami van, az egyébként jó és kielégítő. De én játékosabb és spontán vagyok, párom pedig abszolút nem vevő erre. Nehezen tudom rávenni az újdonságokra, de már előfordult párszor, hogy a szex hevében belement egy-két dologba, de inkább az elutasítás a gyakoribb.
Vannak itt ilyen férfiak, akik hasonló beállítottságúak? Miért van ilyen blokk bennetek? Hogyan lehetne a páromat belevinni a nyitottabb szexbe? Úgy érzem idővel javul a helyzetünk, de nagyon lassú a folyamat.
Ez egy olyan szuper, hibátlan, fantasztikus férfi, aki nem tud kielégíteni.
Nem a pénzre, a pénzére kellett volna hajtani, anyukám!
F, 37
Figyu, aki e téren pajkosabb, az már az első pár alkalom után előjön vele. Ő ilyen, itt a kérdés az, hogy jó lesz-e ez Neked így életed végéig...
Gyerek után sanszos, hogy rosszabb lesz, majd akkor jössz megint kérdezni...
Apróságnak tűnik a korodban, de igen fontos eldöntendő kérdés...
Páromnak nagyszerű a személyisége és nem vagyunk gazdagok (huszonévesen nehéz). Nem tudom, hogy egyesek miért látnak bele több információt, mint amennyit én megadok. Vagyis pontosan tudom. Ami zavar téged a saját életedben, azt fogod belelátni másban is visszatükröződve.
Egyelőre úgy érzem, hogy nekem elég lenne hosszú távon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!