Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet a merev férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a merev férfiakat (nem péniszben, hanem elmében) finomabban rávezetni a játékosabb, változatosabb szexre?

Figyelt kérdés

Párom fiatal, jóképű férfi, akiért oda vannak a nők, régen kalandjai is voltak. Meglepetésként ért, hogy ő elég merev gondolkodású szex terén: csak az ágyban, csak bizonyos pózokban, csak bizonyos időközönként. Az a része, ami van, az egyébként jó és kielégítő. De én játékosabb és spontán vagyok, párom pedig abszolút nem vevő erre. Nehezen tudom rávenni az újdonságokra, de már előfordult párszor, hogy a szex hevében belement egy-két dologba, de inkább az elutasítás a gyakoribb.

Vannak itt ilyen férfiak, akik hasonló beállítottságúak? Miért van ilyen blokk bennetek? Hogyan lehetne a páromat belevinni a nyitottabb szexbe? Úgy érzem idővel javul a helyzetünk, de nagyon lassú a folyamat.

2021. aug. 28. 08:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, mi a kérés. Én sem dugnálak meg bárhol és bármikor, és hát itt vannak fizikai koráltok is a férfi részéről, nekünk nem csak abból áll a dolog, hogy széttesszük a lábunkat.
2021. aug. 28. 09:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem kell semmi extremitásra gondolni.
2021. aug. 28. 09:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Amúgy most mi itt hiába írjuk, hogy mi benne lennénk (azt sem tudjuk, hogy miben), ha ő nem, akkor nem.
2021. aug. 28. 09:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha a Mit? Hogyan? kérdésben nem is lenne előrelépés, a Hol? és Mikor? kérdésben történne változás, már boldog lennék.
2021. aug. 28. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
22%

Ez egy olyan szuper, hibátlan, fantasztikus férfi, aki nem tud kielégíteni.

Nem a pénzre, a pénzére kellett volna hajtani, anyukám!

F, 37

2021. aug. 28. 09:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos az a rossz hírem hogy szerintem nem sokat fog változni a barátod. Lehet hogy egy kicsit nyitottabb lesz de nagyon minimálisan, és az is sok időbe fog kerülni. Ha olyan típus lenne akkor már az első egy két alkalommal rájött volna hogy mégiscsak izgatja amit kérsz és benne lett volna.
2021. aug. 28. 09:46
 7/13 mantis religiosa ***** válasza:
Nézzétek együtt felnőttfilmeket, aztán kérdezd meg, nincs-e kedve kipróbálni a látottakat.
2021. aug. 28. 10:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Figyu, aki e téren pajkosabb, az már az első pár alkalom után előjön vele. Ő ilyen, itt a kérdés az, hogy jó lesz-e ez Neked így életed végéig...

Gyerek után sanszos, hogy rosszabb lesz, majd akkor jössz megint kérdezni...

Apróságnak tűnik a korodban, de igen fontos eldöntendő kérdés...

2021. aug. 28. 10:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezért nem kinézet, hqnem személyiség alapján kéne szelektálni elsősorban, hogy kivel bújik ágyba az ember..
2021. aug. 28. 11:05
 10/13 A kérdező kommentje:

Páromnak nagyszerű a személyisége és nem vagyunk gazdagok (huszonévesen nehéz). Nem tudom, hogy egyesek miért látnak bele több információt, mint amennyit én megadok. Vagyis pontosan tudom. Ami zavar téged a saját életedben, azt fogod belelátni másban is visszatükröződve.

Egyelőre úgy érzem, hogy nekem elég lenne hosszú távon is.

2021. aug. 28. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!