Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék bdsmhez párt találni? N
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 16:06
3/9 anonim válasza:
Nőként bárhol. A neten felpattintasz egy hirdetést és már ömleni is fognak az ajánlatok csak győzd kiszűrni belőle a 99%-ra rúgó műdomocskák és kamusok arányát 😅
4/9 anonim válasza:
Nőként keres normális kapcsolatot és hozd hamar szoba a témát, hogy kiderüljön időben mit vállal az úr.
6/9 anonim válasza:
Gondolom, ezt egy fiú írta ki, és élvezi, hogy a Gyakori teljes férfi-állománya egyszerre ugrik rá sóvárogva. Valódi nő nem jut el ilyen kérdésig. Kb. annyi a realitása, mint amikor levelet kapunk, miszerint egy olajsejt ránk hagyja a 100 000 000 dolláros vagyonát.
7/9 anonim válasza:
#6 jól látod, de vannak egy pár változata, úgymint
- mivel masztizzak
- baj ha fiatal lányként szeretem az idősebb pasikat
stb.
8/9 anonim válasza:
SM PIXIN simán. Ha ronda vagy is.
Én is ott ismerkedek. Napi 5-6 levél jön. Pénzt ajánlanak sokan. Van is hogy elfogadom.
Én már szivatással nyitok. Van hogy két jelöltet összerakok, hogy találkozzanak és mondjuk szopják le egymást. A durva hogy megteszik. 10 pasiból 1 tuti. A napi 5-6 levéllel így hamar összejön ha akarom. Néha kitalálok olyat amit tuti nem vállalna aztán mégis. Szóval a lényeg. Légy bátor és hajrá. Ha viszont SUB csaj lennél vigyázz. Sok a bolond. És mindig tudd a telefonszámát, képed legyen róla, stb. Mindig tudja valaki kivel találkozol. Ezek alap és fontos szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!