Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig Ázsaiként mekkora esélyem van párt találni Magyarországon? 24/F
Szerintem simán, nekem volt vietnámi barátnőm pár éve.
31/F
Ugyanakkora, mint másoknak. Ha rlfelejted ezt a komplexust, magabiztodabb leszel, akkor szerintem simán össze tudod hozni. Inkább az számít, hogy milyen a személyiséged, testalkatod, viselkedésed stb
Én is ázsiai vagyok, nekem sosem volt ebből gondom, igaz nőként valószínűleg könnyebb dolgom van.
Ahogy egyre jobban gerjesztik a hangulatot, az ellentéteket a politikai erők, úgy egyre rosszabb a helyzet.
Az Ázsia centerben dolgozó ismerősöm elmesélése szerint, az elmúlt években évről évre gyengébb a vásárlókedv. Mivel oda a kevésbé tanult, egyszerű emberek járnak, akire rettentően nagy hatással van a politikai befolyásolás.
Az én egyik megbecsült félig arab kollégám éppen most költözött ki külföldre a családjával, mert megelégelték az itteni helyzetet. Félig japán barátom már korábban visszaköltözött japánba anyukájához.
kukidat az azsiai oldalrol orokolted vagy magyarrol? nem mindegy 😂
ne vedd sertesnek csak vicceltem, ugyanannyi eslyed van
mondjuk 20%-al több, mintha nem lennél az (persze nagyon nem mindegy, hogy alapból 10/1-re jön a 20% plusz, vagy 10/8-ra).
Mindig rengeteg ember van (férfiak és nők vegyesen), akiket vonz az egzotikum, a különlegesség. Pl az én baráti társaságomban is van pár olyan nő, akinek ha külföldi a pasas, az eleve +20% előnnyel indul (nem is kell neki, hogy nyugati legyen, volt már mindenféle csóró pasija is, egyszerűen a külföldi egoztikumra bukik).
sok
4 eve hallgatok kpop-ot és jaj az ilyen lányok ölnének azsiai fiuért...(gaz,de na lenyeg, hogy nem nehez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!