Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem telefonján láttam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem telefonján láttam egy üzenetet, vajon megcsal?

Figyelt kérdés
Felvillant a telefonja és az volt rajta, hogy “az éjszakai programot ismétehetnénk ma is”. Aztán pedig ma délután azt mondta, hogy lesz egy esti program a barátnőivel. Csak hogy ezt egy srác írta, akivel 1-2 éve van jóban. A feleségem 30 éves, én 32.
2021. aug. 26. 17:02
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Itt már nincs tűz nagyon régóta.
2021. aug. 28. 10:57
 42/45 anonim ***** válasza:

#40 úgy hogy egyrészt a féltékenységedet átkonvertálod kissé, és visszaszerzési vágyat csinálsz belőle. Másrészt megbeszéled vele hogy ha erre neki szüksége van ám legyen, DE te ennél fogva SEMMILYEN hátrányt nem szenvedhetsz.

Én ezt tenném. ergo előfordulna sokszor olyan hogy hazajön, és azon melegében elkapni és úgy szétkúrni hogy nem áll lábra reggelig. Közben el is mesélheti mit művelt, vagy végig is nézném, utána szeretőnek tipli, én meg alaposan lerendezem az asszonyt. De én néha kicsit beteg vagyok ilyen téren. :D

2021. aug. 28. 16:07
 43/45 anonim ***** válasza:
90%

Én meg úgy kivágnám mint macskát szar... ni. Nem lenne gusztusom hozzá ezek után az tuti hogy más veri bele.

Amúgy miért van veled? Pénz, ház, mert a szex miatt tuti nem, meg nem is tisztel téged.

2021. aug. 28. 16:15
 44/45 anonim ***** válasza:
32 évesen simán zárd le azt a kapcsolatot. Én megtettem és jól jártam ennek már 10 éve.
2021. szept. 25. 09:21
 45/45 anonim ***** válasza:
Azóta mi újság?
2023. aug. 18. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!