Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem telefonján láttam egy üzenetet, vajon megcsal?
Figyelt kérdés
Felvillant a telefonja és az volt rajta, hogy “az éjszakai programot ismétehetnénk ma is”. Aztán pedig ma délután azt mondta, hogy lesz egy esti program a barátnőivel. Csak hogy ezt egy srác írta, akivel 1-2 éve van jóban. A feleségem 30 éves, én 32.2021. aug. 26. 17:02
31/45 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. aug. 27. 20:32
32/45 anonim válasza:
Miből jöttél rá? Mert gondolom nem a bugyiját szaglászva.
33/45 A kérdező kommentje:
Elmondta, hogy évek óta szeretőket tart
2021. aug. 27. 21:24
35/45 A kérdező kommentje:
Nem fogok elválni, elfogadom a tényt. Szerelmes vagyok belé. Nagyon fáj, de nem akarom elveszíteni.
2021. aug. 27. 22:56
37/45 anonim válasza:
És akkor most veled mi lesz? ergo te szenvedsz ebben hátrányt?
Mert ha nem utasít el, akkor ezt fel tudod használni egy kis tűz felkorbácsolására.
Onnantól kezdve hogy te mellőzve vagy és a szeretők az elsődleges prioritás a te károdra akkor van igazán baj.
38/45 anonim válasza:
Ez úgy tűnik, hogy helyre hozható. Ha látja, hogy szenvedsz, egy idő után majd szarnak fogja magát érezni a csaj, a lelkiismeret elkerülhetetlen. Kivéve ha pszichopata. Még nem nézte meg magát külső szemmel. Csajozz te is, de ha évek óta szeretőket tart és házasok vagytok és csak 30 éves, akkor ez elég elkapkodott volt, kb. kijárta a sulit a csaj és házasodott. Proli vagy kisebbségi szokás. Lehet sugardaddyt keresett, de az biztos, hogy szexuálisan még nem tapasztalt házasság előtt, ezért ugrál félre. Nem szabad olyan nővel házasodni, akinek nem voltak előtte partnerei. Ha meg voltak, akkor próbálj rájönni, hogy mit keres másokban.
39/45 anonim válasza:
Ez nem hozható helyre, én nem tudnék megbízni már benne. Ő dobott téged azzal hogy mással feküdt le, fordított esetben ő dobna téged de te nem? Érdekes egy személyiség vagy. Akkor te szereted ha aláznak mi T testi mint lelki értelemben. Megérdemled ha ilyen bugyuta vagy!
40/45 A kérdező kommentje:
Nem mellőz, csak ritkán. Hogy érted a tűz felkorbácsolását?
2021. aug. 28. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!