Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » HOGY lehet egy idegen pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOGY lehet egy idegen pasit megközelíteni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam biliárdozni és volt egy nagyon helyes csávó melettem játszott sokszor néztem már szinte bámultam de nem lépett néha rám nézett a szeme sarkából. Amikor elmentem keletre hátrahúzódott és mosolygott amikor a barátnőm majd ütközött vele és bocsánatot kert rá se nézett. Az egyik alkalmazottól megtudtam a nevét este bejelöltem és most jelölt vissza fb-n. Szerintetek mit írjak nem akarok nyomulós lenni de naaagyon tetszik pls adjatok tippeket
2021. aug. 26. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Szia, láttalak biliárdozni nemrég egy helyen ahova járok és úgy éreztem rád kell írjak mert nem volt lehetőségünk beszélni, vettem a bátorságot hogy rádírjak és megkérjelek tegyél magadévá te vadállat csődör akarom hogy megmássz mint a himaláját és az összefonódott együttlétünk után kélyesen kend a függönybe majd egy jóéccakátal zárd az estét.
2021. aug. 26. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugaton próbálkozz, onnan fúj a szél az ölébe.
2021. aug. 26. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
várj, hátha ír. ha nem, írj neki valamit, aztán majd lesz valami
2021. aug. 26. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy ahogy az első írja,de a "tegyél magadévá" előtt állj le:D
2021. aug. 26. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még az is számíthat, hány éves vagy, és a pasi hány éves kb.
2021. aug. 26. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#1😂😂😂 En ezt nagyon adnám. Persze ha nincs humorérzéke akkor gáz
2021. aug. 26. 16:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 21
2021. aug. 26. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Odamesz hozzá!
2021. aug. 26. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Ja, akkor a pasi az egy kölyöktacskó, úgyse lesz mersze írni, kénytelen leszel tényleg te indítani. :D
2021. aug. 26. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha bejelölöd, akkor már nyomulós vagy.
2021. aug. 31. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!