Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A terembe egy idegen lányt...

A terembe egy idegen lányt hogy próbáljak leszólítani vagy megközelíteniű?

Figyelt kérdés
Tobbszor koszonjek neki ,egyszer kerjem meg segitsen be gey szerianal?Vagy mi van ha futogepen van cska ugy menjek oda hozza es mit mondjak ,egybol leesik neki hogy mit akarok...Passz ilyen helyzetben otletem sincs ,mivel akarmit is cisnal az ember egybol leesik a csajnak hogy mit akar.Tovabba az ember terembe edzeni megy nem turbekolni.Akkor hogy legyen?
2015. ápr. 19. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
"A terembe"? Jo hangosan bekiabállsz.
2015. ápr. 19. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk a terembe az embere 90%-a edzeni jár, mindig vannak csajok akik nem, de őket könnyű megismerni, mert többet foglalkoznak a kinézetükkel és azzal, hogy ki nézi őket, mint a gépekkel. Ha nem ilyen a csaj, akkor inkább edzés után szólítsd meg, mert a legtöbben utálják ha edzés közben kezd nyomulni egy pasi.
2015. ápr. 19. 19:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Nenna : )) edzoterem tisztan ertheto ,valami ertelmes tipp kene,nem rohogni hanem okulni jottem ide,netan eltevedtem volna .. ? :)
2015. ápr. 19. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi masodik valaszolo
2015. ápr. 19. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Koszonj neki. Ha lecuccolsz valahova, es o a kozelben van, megkerdezheted, hogy nem tudja-e, hogy ott vannak-e, hany sorozata van meg, nem latta-e XY-t,...stb. Barmit kerdezhetsz!
2015. ápr. 19. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem először is próbálj meg vele szemezni, felvenni vele a kontaktot :) majd edzés végén menj oda hozzá, hogy sportol e valamit dicsérd meg a lábait vagy valamijét kérdezgesd, hogy mi a célja az edzéssel stb :D szerintem nagyjából így lehetne elkezdeni
2015. ápr. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!