Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módja egy ismeretlen lány megközelítésének?
Én vagyok 18 és van egy 17 éves lány, akivel szeretnék ismerkedni.
A kérdésem az, hogy mi erre a legjobb mód?
Eddig csak baráti körből ismerkedtem, magabiztos vagyok, rengeteg lánnyal beszéltem, viszont még nem volt olyan, hogy a kiszemeltem egy teljesen ismeretlen lány.
Szeptemberben érkezett a sulimban és nincs egy közös ismerősünk sem.
A szünetekben mindig a 3 barátnőjével látni és helyi, szóval nem buszozik.
Mi tegyek, hogy elkezdjek vele beszélni?
Random menjek oda amikor a barátnőivel van? Írjak rá online? Várjak a napra amikor egyedül látom (eddig még nem volt ilyen)? Hívjam el valahova kettesbe?
Tényleg mindenre bármire kész, határozott vagyok és külsőleg még hasonlítunk is, szóval már csak belsőleg szeretném megismerni, de nem szeretném elijeszteni vagy nyomulósnak látszani (csendes, visszahúzodóbb lányról van szó).
A megközelítés módja:
1. Az ismeretlen lány felé fordulsz.
2. Fogod a bal lábadat, és előbbre helyezed, mintegy 30-40 centimétert, a lábméretedtől függően.
3. Ránehezedsz az elöl lévő bal lábadra.
4. Most a jobb lábadat vonszolod előre, ugyanannyira, mint előzőleg a balt.
5. Most erre helyezed át a testsúlyodat.
6. Ezután csak folyamatosan ismételgetned kell a 2.-5. lépéseket, míg az ismeretlen lány közelébe nem érsz.
Vigyázz, ha közben ő a haladásodra merőlegesen elmozdul, akkor azonnal állj meg, és kezdd előlről, az 1. ponttól a megközelítési manővert.
Sok sikert!
Ilyen esetben én online kezdeném, de nem egy "szia mizuval?". Kitaláltam valami olyan kamut ami totál életszerű volt, pl. teszthez kéne anonim válasz és itt felteszel tematikusan 3 kérdést. Aztán ellehet kezdeni beszélgetni, hogy jééé egy suliba járunk stb.
ha élőben látjátok egymást vagy látod köszönhetsz, lehet rövid mondatokat váltani, chaten hosszabban beszélni és végül elhívni randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!