Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert kezdek el erezni valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kezdek el erezni valamit allandoan ismeretlenek irant?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy ki hogy van vele, de nekem allandoan van valaki akin eppen tudok gondolkodni, mert konkretan hetente talalok egy olyan fiut akit csak egyszer lattam valahol, vagy akar csak instan, es egybol elkezdek kombinaln, ezzek kattogok, hogy mi lenne ha....ezzel ugy erzem felemesztem magam ha igy folytatom. Egy kapcsolatom volt, az se tul komoly. Leginkabb nyaron vannak “kalandjaim”, de mar erzelmekre varok. Es tudpm hogy valoszinuleg az lesz a valasz, hogy tulsagosan akarok valakit, es ebbol fakad a problema. Igazabol az erdekelne hogy massal is van ez vagy csak en csinalom ezt magammal?

Lehet jelentektelennek tunik, sot lehet az is, de nekem ez most egy ideje eleg nagy lelki problemat jelent...17 eves vagyok, szoval nem egy kislany aki csak azert akar baratot, mert minden baratnojenek van..

2019. nov. 11. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretethiány. Valamilyen szinten normális.
2019. nov. 11. 16:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Huha eleg helytelenul irtam bocsanatx

Szeretethiany vegulis tenyleg lehet, koszonom

2019. nov. 11. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A fantáziálással szerintem semmi gond nincs!
2019. nov. 11. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normalis. En is minden masodik nap talalok egy helyes fiut, akin gondolkozom par napig, aztan meg elmulik. :)
2019. nov. 11. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Megnyugtat, hogy nem csak en csinalom ezt😄
2019. nov. 11. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szeretethiány. Így voltam én is.
2019. nov. 13. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!