Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Amikor először feküdtetek le a barátnőtökkel, milyen gyorsan élveztetek el?
Hosszú ismerkedés ....
Az első barátnőmmel 2 hétig SMS-eztünk, telefonáltunk, MSN-eztünk, majd az első találkozás után kb egy-másfél órával már túl is voltunk rajta. Időben mennyi? Pfff passz, talán 10 perc.
A második csajommal a negyedik találkozón.
A harmadik esetben a harmadik randin (10 napon belül), de ott annyira izgultam, hogy el sem élveztem. Meglepő, de vele jutottunk a legtovább. ... 13 éve már, hogy a feleségem.
Én lassan, de ez amiatt volt, hogy ez első szexnél feszültséget érzek, nem tudom átadni magam az érzéseknek.
A második, harmadik alkalommal már nagyjából beáll a normál "rend", ami azt jelenti, hogy 5-10 perc, de tudom általában befolyásolni, akár nyújtani is. Nem vagyok gyorstűzelő, de a nőn is sok múlik, no meg azon, hogy mennyire vagyok felizgulva.
Nö vagyok irok pasikrol.
Van aki csak behatolastol elmegy, más birja húszféle pózban is tartani egy óráig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!