Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-21-es korosztályhoz szólna ELSŐSORBAN a kérdésem. Mennyi idő után feküdtetek le/terveztek lefeküdni a barátnőtökkel/barátotokkal?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 15:01
1/8 anonim válasza:
Nálunk egy év. Tőlem lehetett volna kb 10 hónap után, de bnőm nehezebben engedi el magát. De ez így teljesen jó volt, mindketten szüzek voltunk, együtt fedeztük fel a szex világát, élvezetes, izgalmas folyamat. Azóta is minden rendben 17/f
2/8 anonim válasza:
21 voltam mikor barátom lett, szóval a kérdésre a válasz több mint 1 év után.. de pontosabban a 8. randin
3/8 anonim válasza:
2hónap után a 9.találkozáskor adta nekem a szüzességét.
F
5/8 anonim válasza:
16 éves voltam és egy hónap után. De nem bántam meg mert már több mint két és féléve együtt vagyunk.Csak vele bújtam ágyba nem is tervezek mással.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2015. nov. 8. 21:14
7/8 anonim válasza:
17 évesek voltunk, mindkettőnknek első kapcsolat. 3,5 hónap után. Már 2,5 éve együtt vagyunk. :)
19L
8/8 anonim válasza:
A 2. találkozásnál. Eleve buliban ismerekdtünk meg, már ott is ment smárolmás, meg tapizás is elég rendesen, fel is hívott magához, de akkor még nem mentem. Aztán mikor 2. alkalommal találkoztunk nála aludtam és lefeküdtünk. Ettől függetlenül nem lett rossz a kapcsolatunk, nem csak szexre kellettem neki, szeret és becsül. De mindketten kívántuk a másikat, egyikünk sem volt már szűz. Akkor meg minek húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!