Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kérdezi meg a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi meg a férfi többször is hogy: de biztos hogy szájba élvezhet?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 07:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon szeret a szádba élvezni! De nem akarja, hogy esetleg úgy érezd, hogy rád erőlteti az akaratát! Így, ha mindig, akár többször is megkérdezi, és megengeded neki, nem kell attól tartania, hogy később emiatt az extra élvezetéért esetleg megharagudnál rá!
2021. aug. 26. 12:47
 12/15 kombika ***** válasza:
100%
9-es: ideje lenne szakítanod..
2021. aug. 26. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert tele szájjal úgysem tudsz nemet mondani, szóval udvariasságból.
2021. aug. 26. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért mert nem akar kellemetlenséget se neked, se magának. Ezt hívják úgy, figyelmesség.

De szerintem az lenne a normális, ha a párok előbb beszélnének a szexről, hogy ki mit szeret, és ki mit enged. Az viszont már gáz, ha hosszabb házasság, vagy kapcsolatban ilyet még meg kell kérdezni.

2021. aug. 26. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
14, Szerintem nem gáz. Évek óta együtt vagyok a párommal és mindig megkérdezem hová szeretné. (Igaz, nem ötször.)
2021. aug. 27. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!