Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövet hordó férfiakat kérdezném a wc-zés mennyire okoz gondot erényövben? Higiéniára hogyan ügyeltek?
Figyelt kérdés
Farokketreccel kapcsolatban érdekelne hogy a pisilés mennyire körülményes, hogyan lehet tisztán tartani. Akinek esetleg van teljes öv típusú erényövvel is tapasztalata, arra is kiváncsi vagyok..2021. aug. 25. 16:14
1/14 anonim válasza:
kicsit nehézkes, utána nekem nyirkos kicsit...
2/14 anonim válasza:
Full hülyeség ez az egész erényöv amúgy... Pisilni sem lehet vele normálisan, a másik meg, hogy ha spontán merevedésed lesz, akkor mégis mi az istent csinálsz? Az egy dolog, hogy ezt szexuális értelemben használják és ott hatásos is, de a való élet teljesen más, az pedig nem csak a szexről szól...
3/14 anonim válasza:
Eleve sub hajlamúak hordanak csak erényövet, hogy ezzel dominálja a nője a mindennapokban, miközben ő meg fűvel-fával kavargat.
4/14 anonim válasza:
2 többek között pont ez az egyik lényeg, hogy nem tud merevedésed lenni benne.
Simán lehet benne pisilni és tévhit, hogy csak ülve. ( Sima ketreccel tapasztalat. )
5/14 anonim válasza:
Amit olvastam róla, az alapján a tisztaság és a sebesedés a két nagy probléma.
De ha ezekre nem gondol az ember, akkor nagyon szexi egy erényöv.
6/14 anonim válasza:
#4 vagyok
Amúgy a fém szerkenyuket könnyebb tisztítani és azok szellosebbek is
7/14 anonim válasza:
Nekem kb minden gondot okoz benne. 3 óra volt a max amit kibírtam benne, pedig izgat. Utcán nem is mertem még.
8/14 anonim válasza:
Ennél az erényöv dolognál a világon nincs szánalmasabb
9/14 anonim válasza:
8. Köszönjük hogy fel szeretnél izgatni.
😘
10/14 anonim válasza:
8. "Ennél az erényöv dolognál a világon nincs szánalmasabb"
De van, aki viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!