Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nagyon bejönnek a mostani retro bőr dzsekit hordó lányok?
A bőr a fétisem, és aki olyan dzsekit visel különösen vonza a tekintetem. Utánuk fordulok, és sokszor olyan nőt nézek meg aki amúgy nem is jönne be. Meg szexelnek is vele, hisz a nyál is össze fut a számban. Más is van akinek változik a szemlélete egy bizonyos ruhadarab láttán? Akinek bőr fetise van, az alapból így van ezzel? Összefeküdne olyannal akivel tán alapból nem? Nem az a kérdés hogy normális-e, mert azt már tudom hogy nem vagyok az :D Inkab az a kérdés hogy más is van így vele? Különösen az érdekelne, hogy a lányoknak is van e ilyen... Hogy a férfire is máshogy néz szexuálisan, ha épp olyan ruhát visel?
F
Köszönöm 1-es válaszadó. Én sem érzem annyira gáznak, mert nem okozott gondot párkapcsolat téren. De szinglikent imádom rajtuk legeltetni a szemeim :D
2-es,igen részemről a ruha sokat dob. Beindít egy a féle folyamatot a fejemben. Egyébként nem okozott gondot párkapcsolatban. Szóval nem érzem én sem annyira gáznak, de nem tudom mennyire egyedi eset a fetistol független. Fétis tudom tobbembernek van, de nem tudom mennyire terjed ki a valós hétköznapokban ilyen formában. Nagyon hasonló a fetishez, de mint egyes is írta, nem feltétlenül az. Sokan osszeteveszik a fetist sok vonzalommal, de megvallom ezt tényleg nem tudom hova tenni, csak oda :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!