Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R3nton kérdése:
Hosszabb műkörmöt hordó lányok szoktátok arra használni a körmötöket, hogy belenyúltok vele a srác farkába, és így izgatjátok a húgycsövét? Én eléggé rákaptam, nagyon élvezem, ez mennyire BDSM kategória? A sounding előszobája?
Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 09:48
1/6 anonim válasza:
Nincs hosszú műkörmöm, kb fél centivel hosszabb mint az ujjbegyem. Adtam már prosztatamasszázst a férjemnek, élvezte nagyon de nem hiszem, hogy ez BDSM lenne. :D
2/6 anonim válasza:
#1 A húgycső és a prosztata nagyon messze van egymástól.
3/6 anonim válasza:
Tudom de mindkettő benyúlkálós azért írtam. A farkába egyébként nem dugnám be a körmöm meg semmit (szerintem be sem férne) de szerintem az sem BDSM kategória.
4/6 anonim válasza:
A kontextus teszi BDSM-mé, nem az hogy mit teszel a partnereddel. Jó lenne, ha nem műkörömmel csinálnátok, mert éles lehet és nagyon csúnya fertőzést lehet okozni vele (mivel a húgycső megsérül és a vizeletben lévő baktériumok könnyen elfertőzik a sebet).
Csak erre kifejezetten gyártott eszközöket vegyetek igénybe pls.
5/6 anonim válasza:
Igen, barátom kéri mindig, ő imádja, kezdetben csak a körmömmel csináltam neki, de mér a kisujjam is befér:D
6/6 A kérdező kommentje:
Durva, hogy az ujjad is befér, jó érzés nagyon
jún. 28. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!