Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől válhat egy visszahúzódó nőből domina? Egy domina csalja a párját?
Ennek lehet pár oka... lehet kompenzál, de lehet az is hogy a külső "látható" személyiség nem egyezik meg a magszemélyiségében lévő attitűdökkel. Ezt látatlanban senki meg nem mondja.
Egy domina éppúgy lehet hűséges/kicsapongó mint bárki más, nem ettől függ.
Szerintem: eddig magában tartotta a haragot, az agressziót, mindig őt bántották, és ebből elege lett, és felülkerekedett rajta a vágy, hogy ő is éljen végre.
Vagy a barátnőkkel megbeszélték, hogy lehet másként is élni.
Vagy esetleg valami olyan jellegű bántalmazás érte (pszichikai, lelki, szóbeli, stb.), ami hatására úgy döntött, hogy vált.
Izgalmas terület ez:). (F)
Visszahúzodó, csöndes, komoly lányokból lesznek a legkönyörtelenebb dominák, tapasztalat...
A megcsalás sztem független ettől, nyilván bdsm játék keretében meg lehet egyezni a megcsalásban (cuckold/hotwife) vagy akár többesben, nyílt kapcsolatban, de ehhez mindig mindkét fél beleegyezése és természetesen az kell h mindkét fél vágyjon rá. De nem annyira szerves része a bdsmnek a megcsalás sztem, csak sokan oda vannak most a cuckoldért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!