Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domina lányok, nők, erényöv és anal plug a szub srácnak?
Kettes, honnan tudhatnám ezt? Bárki bármit írhat itt, ráadásul mindezt anonim módon...
Én annyit látok itt, hogy rendszeresen itt akarnak ismerkedni szub srácok kétségbeesett módon, de még nem láttam olyat, hogy ez 1x is sikerült volna, illetve hogy pozitív visszajelzés lett volna erre, ami akár lehet kamu is persze. Persze a lottó 5-öst is mindig megnyeri valaki állítólag, nem vontam kétségbe...
Nem értem miért nem az erre szakosodott társkereső oldalakra megy az illető. Azért ennyi sütnivalója lehetne. Azt aláírom, hogy még ott is 0 esély van megismerkedni (nem fizetős) domináns nővel, mert én is sok éve próbálkozom már ezzel. Oké 1x összejött, de nem lett belőle kapcsolat.
És nyugodtan lehet ezek miatt rám haragudni meg lepontozni, de ez azért elég nagy szegénységi bizonyítvány úgy gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!