Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Várnátok még vagy belemennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok még vagy belemennétek?

Figyelt kérdés

Először tisztázzuk, hogy nem szeretnék privát üzeneteket, úgysem fogok válaszolni rájuk.

1,5 hete találkoztam egy sráccal egy buliban. Amíg ott voltam, jól elbeszélgettünk és azóta napi szinten beszélünk. Azt tudom, hogy 2 hónapja lett vége a kapcsolatának és nem megy bele egy újba, a beszélgetéseink is inkább semleges témák és a másik húzása… Viszont alkalmi viszonyban benne lenne. A szimpátia kölcsönös, nagyon vonzó is a srác.

De a dolog másik oldala, hogy eddig nem voltam soha senkivel, még egy csók sem volt, mert mindenki csak ágyba akart vinni vagy csak én nem éreztem a másik fél iránt semmit. Eddig vártam a rózsaszín maszlagra és a szerelemre, de úgy néz ki nagyon nem most lesz itt ennek az ideje. Viszont már jó lenne kipróbálni a szexet és vágyom is rá. És most tényleg van egy nekem is vonzó és (eddig amennyire ismerem) figyelmes srác.

És tudom, az első maradandó nyomot is hagyhat (lelkileg) és nem is biztos, hogy élvezném és sok múlik a partneren. Viszont az nem esne le neki csak az esetleges bénázásomból, hogy még nem voltam senkivel. A méreteivel nem vagyok tisztában, szóval az még okozhat meglepetést. De mivel már a durexnek a vibrátorát is kipróbáltam, szűk biztos leszek, de nem annyira, mint egy teljesen szűz lány…

És nyilván mivel nem szedek fogamzásgátlót, gumi nélkül nincs szex. Én úgy érzem, hogy most ez az én pillatanom. Barátnőim nem mondanak kb semmit, de azért utaltak rá, hogy ha én úgy érzem vágjak bele.

Ti mit tennétek és a srácnak valamikor elmondanátok, hogy amúgy ő volt/lesz az első?

2021. aug. 24. 16:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy ilyen verzió, mint hogy egy színlelet kapcsolatom legyen a külvilágnak. Én magamat akarom jól érezni és jogos, őszinteség az alapja mindennek. De azt elég csak személyesen.
2021. aug. 24. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a leírásod alapján nem egy pszichopata vadállat a srác, valószínűleg nem fog nekedesni, szerintem nyugodtan menj bele vele, ha kölcsönös a szimpátia! Az csak egy dolog, hogy ő most azt mondja, hogy nem áll készen egy "normális" kapcsolatra, de ez akár meg is változhat elég gyorsan, ha jól érzitek magatokat egymással, de ha csak szexelni jártok össze, és ez mindkettőtöknek élvezetet nyújt, abban sincs semmi kivetnivaló! Ez "az első alkalom maradandó nyomot hagyhat" dolog pedig inkább akkor igaz, ha kifogsz valami önző f@szt, aki sem rád, sem a szüzességedre nincs tekintettel, aztán csak jól kihasznál és ürít egy jót. Az ilyen az tényleg kihathat negatívan a további szexuális életedre, de szerintem téged most nem fenyeget ez a veszély, úgyhogy csak bátran! 😉
2021. aug. 24. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
31%
Dugjatok.
2021. aug. 24. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

Olyasvalaki kellene az életedben, akivel már egy ideje jártok szereted és megbízol benne. Hogy ennek a valakinek adnád a szüzességed, az lenne a legtermészetesebb dolog.

Na de nálad semmi ilyesvalaki nincs, csak lehetőség a szexre, egy olyan sráccal, akiért érezhetően odavagy testileg. Nem mindig tökéletes minden, lehet a te lehetőséged, ez lesz. Ami pedig az érintetlenséged illeti, az ilyen egy tapasztalt férfinek leesik. De ha téged nem zavar hogy nem figyel rád, feküdj alá.

2021. aug. 24. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Feküdj le vele, de ne szállj el érzelmileg, szerintem esélyed sincs nála többre. Olyankor szokták előre kikötni, hogy nem akarnak komoly kapcsolatot valamilyen oknál fogva, ha nem vonzódnak annyira a lányhoz, hogy többet is akarjanak tőle szexnél. Simán lehet, hogy búfelejtőnek kellesz. Ha ez így neked megéri, akkor hajrá.
2021. aug. 24. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudja h szűz vagy?

Én sem voltam kapcsolatban, mikor először szexeltem (majdnem 21 volta,). Igaz akkor már fél éve is ismertem a srácot, jól éreztük együtt magunkat (az másik ès hosszú sztori, h miért nem jártunk) nagyon jókat és őszintén tudtunk beszélgetni

Szóval elmondtam, h szűz vagyok, tudomásul vette, nem erőltetett semmit. Figyelt rám, gyengèd volt...stb

Utàna dugtunk hetekig, mint a nyulak és imádtam :)

Egy másodpercet sem bántam meg!

Amit neked tudok tanácsolni: mondd el neki fehèren feketén, h mi a helyzet. Mondd el, h szűz vagy, mondd el, h mi zavar...stb

Látni fogod, h hogyan reagàl. Lehet, h aprósàgnak tűnő dolgok, de sztem ebből le tudod szűrni, h bele lehet-e menni.

Ha akarsz többet tudni, nyugodtan ìrj

2021. aug. 24. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!