Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Várnátok még vagy belemennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok még vagy belemennétek?

Figyelt kérdés

Először tisztázzuk, hogy nem szeretnék privát üzeneteket, úgysem fogok válaszolni rájuk.

1,5 hete találkoztam egy sráccal egy buliban. Amíg ott voltam, jól elbeszélgettünk és azóta napi szinten beszélünk. Azt tudom, hogy 2 hónapja lett vége a kapcsolatának és nem megy bele egy újba, a beszélgetéseink is inkább semleges témák és a másik húzása… Viszont alkalmi viszonyban benne lenne. A szimpátia kölcsönös, nagyon vonzó is a srác.

De a dolog másik oldala, hogy eddig nem voltam soha senkivel, még egy csók sem volt, mert mindenki csak ágyba akart vinni vagy csak én nem éreztem a másik fél iránt semmit. Eddig vártam a rózsaszín maszlagra és a szerelemre, de úgy néz ki nagyon nem most lesz itt ennek az ideje. Viszont már jó lenne kipróbálni a szexet és vágyom is rá. És most tényleg van egy nekem is vonzó és (eddig amennyire ismerem) figyelmes srác.

És tudom, az első maradandó nyomot is hagyhat (lelkileg) és nem is biztos, hogy élvezném és sok múlik a partneren. Viszont az nem esne le neki csak az esetleges bénázásomból, hogy még nem voltam senkivel. A méreteivel nem vagyok tisztában, szóval az még okozhat meglepetést. De mivel már a durexnek a vibrátorát is kipróbáltam, szűk biztos leszek, de nem annyira, mint egy teljesen szűz lány…

És nyilván mivel nem szedek fogamzásgátlót, gumi nélkül nincs szex. Én úgy érzem, hogy most ez az én pillatanom. Barátnőim nem mondanak kb semmit, de azért utaltak rá, hogy ha én úgy érzem vágjak bele.

Ti mit tennétek és a srácnak valamikor elmondanátok, hogy amúgy ő volt/lesz az első?

2021. aug. 24. 16:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Én örülnék neki. Ha úgy érzed vágj bele de csak akkor ha nem bánod meg utána

(1x élünk sok sikert) :D

2021. aug. 24. 16:23
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanebben a helyzetben voltam, én megvártam azt az időt amíg már nem tudtam tartóztatni magam. Megbeszéltük az elején hogy szűz vagyok (én is vibriztem meg dildóztam szóval nem voltam szűzhártyás szűz) de akkor sem 1-2 hét után szexeltem, szerintem az nagyon korai. Főleg hogy még nem pettingeltetek, nem beszéltétek meg ki mit akar. Így nem lesz nagy valami az első. Érdemes megvárni azt a pár hónapot, jobban is fokozódik a vágy meg te is biztosabbá válsz. Addig amíg egy anonim oldalon kell kérdezned, vagy saját magadban felmerül a kérdés hogy itt van-e az ideje, addig nincs itt.

Az első válaszadót jelentettem, ő húzza az óvszert a fejére és fulladjon meg.

2021. aug. 24. 16:27
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Fuh szerintem egyrészt nem jó választás a srác, másrészt mindenképp mondd el hogy az első neked, mert akkor sokkal figyelmesebb lesz a pasi. Meg a legtöbbnek ez nem gond, sőt bóknak veszik. Csak nehogy vad dugásba akarjon kezdeni, mert nem tudja hogy még sosem voltál senkivel.

N

2021. aug. 24. 16:32
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Hány évesek vagytok?
2021. aug. 24. 16:33
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem fogok meghalni a kedvedért te nem túl kedves 6-os válaszoló. Amúgy nem érdekel, hogy jelentettél. A nők mást sem tudnak, mint jelentgetni akár a moderátoroknak, akár a zsaruknak.
2021. aug. 24. 16:34
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom mi ez a sok leszólás, mindnenki naívan várja a szőke herceget fehér lovon? A szüzesség addig nagy dolog, amíg megvan. Fejben kell tudnod rendet tenni, hogy a srác nem akar kapcsolatot, tényleg csak meg akar dugni. De ha te erre vágysz, vonzónak találod, és megbízható, akkor vágj bele. Nem tudom ez miért rosszabb annál, mint aki hónapokat vár "szerelmesen, kapcsolatban" aztán kiderül, hogy rossz a szex, de azért is ragaszkodik hozzá, mert az első párja.

Engem inkább az aggaszt, hogy elég sok butaságot írtál. Először is, szerintem azért még ismerkedjetek, 1,5 hét nem valami sok. Ne egyből feküdj alá, először legyen egy csók, egy kis petting, abból már érezni fogod, hogy milyen. Nálam úgy volt az első szex, hogy 3 hete ismertem, elég sokat találkoztunk, és pettingnek indult, de annyira kívántam, hogy nem akartam megállni. Igaz, mi együtt voltunk még utána másfél évet. A másik, hogy a vibrátor használattól független hogy mennyire leszel szűk. És soha, de soha ne tagadod, hogy szűz vagy. Nagyon rossz ötlet, mert ha neked esik, akkor az fájni fog. Őszinteség a szex alapja.

2021. aug. 24. 16:34
 7/16 zol56 ***** válasza:
100%

Két dolog lényeges.

1. Elveszíteni a szüzességed azzal akit szeretsz.

Két esélyes. Vagy nagyon jó lesz, ha ügyes a srác + vannak érzelmek az ad egy + extrát a dologba. De előfordulhat, hogy a srác bénázik és nem lesz egy nagy durranás.

2. Elveszíteni a szüzességed egy 'idegennel'.

Ha a srác figyel rád lehet extra jó, ha csak magára figyel akkor csak 'ürít' egyet.

Szóval mindkét lehetőség lehet jó és kevésbé jó is. A Te döntésed.

Akit írsz srác biztos csak dugni akar hisz nemrég szakitott. Ha egy hullámhosszon vagytok lehet jó is, de semmi több. Ha türelmetlen vagy próbálj keresni egy tapasztaltabb nem szűz fiút. Én mindenféleképpen elmondanám hogy nem voltál még fiúval. Ha normális akkor sokkal jobban fog figyelni rád. Sokat lehetne még mondani erről, de első körben tömören ennyi. Remélem jól döntessz. Hajrá...

2021. aug. 24. 16:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én leszek a kivétel...

Részben én is a hozzád hasonló indokok miatt + covid miatti bezártság miatt vártam az igazira. Viszont közben meg már 20 éves vagyok, pár hónap és 21. És még mindig szűz, dildó nekem is pipa. De már őszintén meguntam ezt az egészet, szóval én a helyedben biztosan belemennék, pláne ha normálisnak tűnik.

2021. aug. 24. 16:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Egyetem és sport mellett nincsen sok időm és a normálisak valahogy elkerültek mostanában, meg tényleg mindenki csak meg akar fektetni 18-24 éves korosztályból.

Nyilván nem rögtön széttenném a lábam, ahhoz bizalom kell és ezt meg is beszéltük és én sem vagyok azért hülye… Előtte nyilván lenne petting is, meg csak úgy elvagyunk és a beszélgetésben is, mikor beszéltünk erről, hogy lehetne, teljesen normális volt… Meghallgatta a feltételeimet és eddig el is fogadta és már az első találkozásunkkor is nagyon figyelmes volt. Fiatalabb már nem leszek, az élet ne menjen el mellettem, ha már a tini kaland és a többi kimaradt…

2021. aug. 24. 16:37
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Mintha a saját storymat olvastam volna. Vágj bele nyugodtan :)
2021. aug. 24. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!