Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Két domináns lány meg egy pasi?
Szóval van egy régi csaj ismerősöm aki mindíg is domináns volt az életbe a kapcsolataiban stb.
Lett egy elég vékonyka barátja aki valahogy elérte hogy behódoljon neki a csaj, álítólag annyira jó a szexben a pasi hogy a csaj megtesz neki mindent hiába domináns.
De most a pasi behozott egy másik csajt is a kapcsolatba, és az első csaj mintha annak a csajnak se tudna parancsolni, a pasi is általába az új csajt ölelgeti az ismerősöm meg ezt csak úgy hagyja.
Mi a fene van akkor most köztük?
1
Hogy mi van?
Miről nincs fogalmam?
3
Igen, esetleg kifejthetnéd bővebben.
Köszi.
Na jó ez most már engem is érdekel.
Egyébként én már sokszor eljátszottam ezzel a gondolattal: két csaj egy pasi. Az egyik csaj mindig alárendelt, másik csaj pedig a domina és parancsol a pasinak is.
Egy másik opció lenne hoc a pasi a főnök és mindkét csaj engedelmeskedik, de az egyik a másik fölött van. Nem tudom ezek működhetnek-e.
Egyébként kérdező lehet hogy nem jó az emberismereted, sokszor van hogy egy csaj csak próbál nagyon határozottnak tűnni de aki ért hozzá az látja hogy egy bizonytalan személyiség. Az ilyenek rögtön alá rendelik magukat egy olyan pasinak akire felnéznek, határozottnak tartják stb. Sokszor tényleg megalázzák magukat, bármire hajlandók.
De ez a szituáció amit te le írtál, nem biztos hogy BDSM. Lehet hogy csak a csaj hagyja magát megalázni de utálja ezt a szituációt. De lehet az is hogy izgatja.
Amúgy kíváncsi lennék erre a csajra.
5ös.
Köszi a választ.
Az (első) csaj tuti domináns volt minden kapcsolatába eddig, azt még valahogy meg is értem hogy a pasi farka miatt neki alárendelődik azért hogy jól elrendezze meg eléggé szexmániás a csaj, na de a másik csajt hogy engedhette be ebbe a kapcsolatba, és mért engedi neki hogy a pasijával dugassa magát?
7
Szerintem azt meg tudnák oldani tatamin nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!