Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 100 ból kb hány lány domináns? /F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 ból kb hány lány domináns? /F

Figyelt kérdés

Van erre valami számítás vagy kutatás?

Sajnos úgy tapasztalom ismerkedés során, hogy eléggé ritka az olyan lány akinek van valamennyi domináns hajlama. Pedig nem feltétlen arról van szó, hogy full domináns nőt keresek, az is jó lenne ha switch, vagy ha csak nagyon ritkán szeret dominálni, az esetek döntő többségében normál szexet szereti vagy esetleg szub.

Úgy érzem, mivel még soha nem volt szerencsém hozzá, nagyon le tudna nyűgözni engem egy domináns nő, a kinézete nem is számít, maga a dominanciája alapból hatalmas szexuális vonzalmat keltene bennem.

Szerintetek ritka?

2021. júl. 20. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyrészt kevés, másrészt van akinek idő kell hogy erre rájöjjön.
2021. júl. 20. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Négyen vagyunk közeli barátnők, közülük csak nekem van, ha ez segít valamit a statisztikában
2021. júl. 20. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen ilyen lány barátom sincs. Sub is csak én vagyok mind közül
2021. júl. 20. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Személyiségében 20% körül, BDSM kedvelő az tényleg kevés van, aki valódi domina és érti a csíziót na az tényleg kevés - meg is kell becsülni!
2021. júl. 20. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
1
2021. júl. 20. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka, max. 4.
2021. júl. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!