Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns férfiak! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns férfiak! Mennyire zavarna, ha szex előtt/közben a lány kicsit félénkebb, nem annyira magabiztos?

Figyelt kérdés
Régóta zavar, hogy nem tudok olyan magabiztos lenni szex közben (egyrészt volt néhány rosszabb tapasztalatom, másrészt van néhány testi adottságom, amik zavarnak, viszont ezeket szerintem csak én nagyítom fel, a férfiak általában vonzónak tartanak), ami miatt állandóan frusztrálom magam, és sokszor nem merek ismerkedni, lefeküdni egy férfival emiatt.

2021. júl. 20. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:

ha nem súlyos, akkor nem zavar

sajnos már futottam bele olyanba saját hülyeségből, hogy nem jól mértem fel a partner önbizalomhiányát

2021. júl. 20. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene,lenne a szituban vmi izgató..
2021. júl. 20. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat kell magyarázni a nyilvánvalót, hogy bejön , dögös, és akarom őt, akkor az fárasztó tud lenni. Valamiképp le kell vetned a feleslegesen magadra húzott gátlásokat, főleg ha tudod hogy árt neked
2021. júl. 20. 21:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem nagyon durva, súlyos önbizalomhiányom van. Lemerek vetkőzni, nem kéretem magam hetekig, és nem is kell állandóan azt mondani nekem, hogy mennyire dögös vagyok stb.

Szimplán nem tudok annyira magabiztos lenni, mint a legtöbb lány barátnőm, akiket pl nem érdekli, hogy a férfi mit szól a testéhez stb.

2021. júl. 20. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de elhiszed ha azt mondanám neked, tetszel és izgatónak találom minden porcikád? ( tételezzük fel hogy a csajom vagy) És amikor ezt mondom azt kézzelfoghatóan érzed is? Ugye nem kell magyaráznom mire értem. Aztán menet után kiskifli/ nagykifli ahogy szeretnéd, összebújás. Bár ebben a nagy melegben erre most ne számíts!
2021. júl. 20. 21:51
 6/9 anonim válasza:
Ha hagyja magát irányítani, akkor semmi gond, akkor még izgató is lehet...
2021. júl. 20. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna akkor, ha megbízol (már) bennem és hagyod magad terelgetni, irányítani.

Egy ilyen lányhoz kell egy kis türelem, de megéri!

2021. júl. 20. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem zavar, mert cuki aranyos
2021. júl. 20. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen kissé "félénk" lányok hoznak igazán lázba. Azt érzem, hogy nekem való kis Szub Cica, akit sokat kell "simogatni" és úgy dorombol, mint senki más!

48Ffi

2021. júl. 21. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!