Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, ha egy pasi domináns? Miket csinál?
1, Azért gondolják ezt sokan, mert így van. 😃
Párod is lefog téged és keményen megdug, de mi ebben a szégyen? Ha szexről van szó, akkor az ilyen dolgokat jelenti.
Én alapvetően domináns vagyok, de ez nem az ágyban kezdődik. És nem, nem vagyok BDSM-ben jártas, a dominancia nem csak BDSM esetén lehet jelen.
Amikor szexelünk egyértelmű, hogy tudom, mit akarok. Nem fekszem és várom, hogy a nő csináljon bármit - teszek azért, hogy jó legyen. De nagyon fontos, hogy ehhez kurvára figyelni kell pasiként.
A dominancia NEM a másik kihasználása. A nő teljes bizalmával nyújtja át magát nekem, én pedig úgy "használom" őt, hogy az mindkettőnknek kielégülést nyújtson.
Sőt, az a helyzet, hogy a domináns pasi elsősorban a nő élvezetét keresi. Ha nem így lenne, csak feküdnék, aztán dolgozzon ő.
Helyette már amikor az első csók elcsattan úgy érek hozzá, amiből érzi, hogy én irányítok ÉS érzi, hogy biztonságban van.
Miközben a vállát csókolom az ujjaim finoman, de határozottan a nyakán vannak. Akkor nyúlok a lábai közé, amikor én akarok és nem akkor, amikor ő szeretné. Irányítom őt - de nagyon fontos, hogy mindent úgy, hogy közben figyelek és arrafelé terelem, amerre az ő kielégülése van.
Szóval ez elsősorban a nőről szól. Persze 2-3-4 orgazmus után már minden nő olyan szinten a fellegekben jár, hogy ledőlnek a gátak és akkor jöhet a férfi élvezete.
Domináns férfinek lenni nagyon jó dolog, de komoly felelősségtudat, odafigyelés és bizalom kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!