Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak mennyire fontos az hogy mennyi izom van a barátjukon?
Figyelt kérdés
Egy sportos lány elvárja az izmot?
Én vékonyabb alkatú vagyok, de szerinetem nem nézek ki rosszul így sem, persze izmosabban jobb lennék az biztos.
2021. aug. 22. 22:25
1/5 anonim válasza:
Nem kell full kigyúrtnak lenni, de azért legyen rajta némi izom
2/5 anonim válasza:
Én azért várom el az izmot izmos nőként, mert már nem egy, nem két olyan pasi volt, aki kivetítve rám az önbizalomhiányát, azért küldött el a búsba, mert izmosabb voltam nála.
Vagy izom, vagy normális testkép, aminek nem az az alapja, hogy az átlagtól eltérő emberek biztos valami földönkívüliek.
3/5 anonim válasza:
Ha túl izmos kényelmetlen a feküdni rajta....
Egyébként engem személy szerint nem vonzzanak a nagyon kigyúrt férfiak. (Mondjuk azért sör hasa se legyen)
4/5 anonim válasza:
Nem kell sok izom. Legyen formában, sportoljon, legyen állóképessége, fizikai ereje. Nem kell kockás has, csak ne hagyja el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!