Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fontos nektek, hogy a nadrágon keresztül jól láthatóan dudorodjon a farok?😁
Figyelt kérdés
Van egy Levi's 514-esem, ott jól dudorodik. A többi nadrágom szabása más, azokon nem látszik annyira.2021. aug. 17. 19:22
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez senkit nem érdekel. Szerintem legalábbis, én az utcán nem nézem mások lágyékát. Lehet, ha randira mész, akkor számíthat valamit, de csak úgy simán senki nem fogja megnézni.
2/10 anonim válasza:
Nem, az érdekel hogy ki tudjon elégíteni és ne 20 mp alatt élvezzen el.
3/10 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem érdekel. Semmit sem jelent a mérettel kapcsolatban, hogy egy lankadt farok hogy van igazítva. Láttam már 14 centiset dudorodni, és lepett már meg 17 centis minimális dudorodással.
5/10 anonim válasza:
Aki tudja hogy van húspénisz és vérpénis, az nem foglalkozik vele. Max látványnak jó lehet egy dudorodó gatya, de ennyi. Nekem pl lankadtan 10-12 cm szóval látszódik, de állva max 16. Főleg vastagodik
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon közönséges, az ilyenen mi a barátnőmmel röhögni szoktunk maximum. Akinek nagyobb a mérete vagy húspénisze van, vegyen fel más szabású nadrágot vagy ne túl feszülőset, hogy minél jobban el tudja rejteni. Akinek meg vérpénisze van de nagyobb a csomag, de mutogatni akarja, az a legszánalmasabb szerintem
N
7/10 anonim válasza:
És amikor ti nők kipakoljátok a csöcseiteket,hogy szinte már majdnem hogy kiesik a ruhából az nem szánalmas?
9/10 anonim válasza:
Nekem nem fontos, sőt egy dudorodó nadrágtól mindig zavarba vagyok.
10/10 anonim válasza:
Amúgy imádom én is ezt a kettős mércét, pl a multkor Jason Derulonak kicsit látszott a farka körvonala (nincs mit szégyenkeznie), és törölték a képet. A nők meg átlátszó pólókban tesznek fel kepeket, ahol az egész cici látszik, bimbóval együtt, a punci formája és körvonala is, meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!