Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Fontos nektek, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fontos nektek, hogy a nadrágon keresztül jól láthatóan dudorodjon a farok?😁

Figyelt kérdés
Van egy Levi's 514-esem, ott jól dudorodik. A többi nadrágom szabása más, azokon nem látszik annyira.

2021. aug. 17. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez senkit nem érdekel. Szerintem legalábbis, én az utcán nem nézem mások lágyékát. Lehet, ha randira mész, akkor számíthat valamit, de csak úgy simán senki nem fogja megnézni.
2021. aug. 17. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem, az érdekel hogy ki tudjon elégíteni és ne 20 mp alatt élvezzen el.
2021. aug. 17. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem, egyáltalán nem érdekel. Semmit sem jelent a mérettel kapcsolatban, hogy egy lankadt farok hogy van igazítva. Láttam már 14 centiset dudorodni, és lepett már meg 17 centis minimális dudorodással.
2021. aug. 17. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem érdekel.
2021. aug. 17. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki tudja hogy van húspénisz és vérpénis, az nem foglalkozik vele. Max látványnak jó lehet egy dudorodó gatya, de ennyi. Nekem pl lankadtan 10-12 cm szóval látszódik, de állva max 16. Főleg vastagodik
2021. aug. 17. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez nagyon közönséges, az ilyenen mi a barátnőmmel röhögni szoktunk maximum. Akinek nagyobb a mérete vagy húspénisze van, vegyen fel más szabású nadrágot vagy ne túl feszülőset, hogy minél jobban el tudja rejteni. Akinek meg vérpénisze van de nagyobb a csomag, de mutogatni akarja, az a legszánalmasabb szerintem

N

2021. aug. 17. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

És amikor ti nők kipakoljátok a csöcseiteket,hogy szinte már majdnem hogy kiesik a ruhából az nem szánalmas?

2021. aug. 17. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
#7 10/10 😅
2021. aug. 17. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem fontos, sőt egy dudorodó nadrágtól mindig zavarba vagyok.
2021. aug. 17. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy imádom én is ezt a kettős mércét, pl a multkor Jason Derulonak kicsit látszott a farka körvonala (nincs mit szégyenkeznie), és törölték a képet. A nők meg átlátszó pólókban tesznek fel kepeket, ahol az egész cici látszik, bimbóval együtt, a punci formája és körvonala is, meg minden.
2021. aug. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!