Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyakorin miért nem fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorin miért nem fontos a pénisz méret?

Figyelt kérdés
Bárhol bárkit megkérdeznek erről, fontos. Kivéve itt. Ez miért van? Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális. Itt meg a 13cm is jó a nőknek. Hol? És mire jó ezt hazudni? Ha nincs megfelelő méret, akkor a nő nem kap elég ingert és sokkal rosszabb orgazmusa lesz, ha lesz egyáltalán.

2021. aug. 19. 10:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Amiért a való életben sem fontos. Ha szereted a pénisz gazdáját, akkor nem érdekel mekkora a farka. Nekem meg a férfi nemcsak farokból áll.
2021. aug. 19. 10:49
 2/25 anonim ***** válasza:
30%

Ez barátom a "mindenmásodik" nevű szexpóz ;)

De nekem is az a gyanúm, hogy talán a misszionáriusra gondolsz

2021. aug. 19. 10:51
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Nekem a 15 cm is képes volt fájdalmat okozni bizonyos pózokban, az hogy te ezt elhiszed vagy sem, te dolgod, nekem nem kell 18 centi, mert annak semmi értelme nem lenne ha állandóan finomkodni kéne és be se tudná tenni tövig. Minden nőnek más méret az ideális van aki hosszabb hüvelyű van aki rövidebb.
2021. aug. 19. 10:52
 4/25 anonim ***** válasza:
44%
Szerinted a 13 cm-t kik írjak hogy ideális? Hát a férfiak akiknek kicsi a pöckük. Ennyi nő nincs ezen az oldalon mint amennyi "12-13 cm is jó" válasz: ergo többször kommentel ugyanaz a pasi.
2021. aug. 19. 10:55
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
a csajoknál is ugyan úgy van kicsi közepes és nagy méret. ez nem csak a pasikra igaz. a kérdés hogy kik találkoznak
2021. aug. 19. 10:56
 6/25 anonim ***** válasza:
56%

Számit az nagyon, csak itt a gyakorin a kisfarkú fiuk próbálják menteni a dolgot, de a csajok is, mert a csajok sem merik sokszor azt beismerni, ha éppen a nagy farok izgatja őket.

A nők szempontjábol nézve: a férfiak több mint a felének átlagos, vagy annál kisebb farka van. Tehát a lányoknak sem lehetnek túlzott elvárásai. És vannak sokkal fontosabb szempontok, ha egy csaj egy fiúval összepasszol, jolérzik egymással magukat, stb, akkor a legtöbb csaj nem fog amiatt szakítani, mert kicsi a pasijának. Főleg ha szexben gyengéd, romanrikus, és kielégíti másképp.

2021. aug. 19. 10:57
 7/25 anonim ***** válasza:
64%

Egy kisebb hüvely nyugalomban lehet akár 4 cm is.

Szerinted ebbe mit lehet dugni?

Izgalomban ez kitágul 8 cm-re.

Aztán van olyan is, amelyik izgalomban 20 cm. Ha beszámítod azt is, hogy nem tudod teljesen tövig benyomni, akkor rájössz, hogy van ott hely.

2021. aug. 19. 10:59
 8/25 anonim ***** válasza:
45%
Pont csak itt a GYK-N fontos a péniszméret, a való világban nem az 🤷‍♂️
2021. aug. 19. 11:07
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Kezdjük ott, hogy

1. a vonalzót alig ismerik páran

2. Ha a valóságot nézzük, a férfiak minimum 50-60%-nak 13-14 cm a farkuk. A 17-18 cm kb 4-5% az össz Magyarországi lakosságot számítva. Tehat mondjuk, minden 20. Vagy 25. embernek van max ekkora. A legtöbb 12-15 cm közt tanyázik, meg van x százalék 12 alatti. A valóság más, mint itt. Nekem 15 körüli, és tapasztalt nő mondta, hogy az egyik legnagyobb ez eddigi életében.

2021. aug. 19. 11:13
 10/25 anonim ***** válasza:
61%
Itt több a kisfarkú. Nekem a nagyobb tetszik inkább vastagságban. 4,5-5 cm nagyon jól esne, még akkor is ha csak 14-15 centis.
2021. aug. 19. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!