A Fidesz vajon fontos platformnak tarja a gyakorit? Érdemesnek pl. arra, hogy bérkommentelést rendeljen meg ide?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 16:02
3/10 anonim válasza:
A Táncsics radikális balpárt igen.
4/10 anonim válasza:
Nem valószínű. Facebook reklámmal pl. többre megy.
5/10 anonim válasza:
Egy egy fideszt érintő kérdésnél úgy hemzsegnek itt a fideszes trollok, mint ganéjban a nyüvek.
6/10 anonim válasza:
Itt nem védi senki a fideszt. DK-s bérkommentelők vannak viszont. Őket feri saját testnedvével fizeti ki
7/10 anonim válasza:
Kétlem, csak szeretik ráfogni az emberre. (Mondjuk simán lehet, hogy akad pár aki tényleg az). Viszont kicsit vicces, hogy sosem szavaztam a fideszre csak van olyan ellenzéki dolog amivel nem értek egyet és máris jönnek, hogy fideszes bérenc vagyok.
8/10 anonim válasza:
7: "sosem szavaztam a fideszre"
No no! Azért csak erőltesd meg a memóriád! Igaz, a helyedben én is röstelleném bevallani.
9/10 anonim válasza:
Drágám, eddig életben 1 szavazhattam, azt az egyet elég nehéz lenne elfelejteni :D De te igazolod amit írtam. Valamiért mindenkire ráfogják, hogy fideszes vagy legalább 1x szavazott rá.
10/10 Rothadó Narancs válasza:
Vannak itt fityesz bértollnokok. Az egyik régebben be is vallotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!