Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorin miért nem fontos a pénisz méret?
Figyelt kérdés
Bárhol bárkit megkérdeznek erről, fontos. Kivéve itt. Ez miért van? Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális. Itt meg a 13cm is jó a nőknek. Hol? És mire jó ezt hazudni? Ha nincs megfelelő méret, akkor a nő nem kap elég ingert és sokkal rosszabb orgazmusa lesz, ha lesz egyáltalán.2021. aug. 19. 10:48
21/25 A kérdező kommentje:
#20 Főleg, amikor a nő akkora dildót vesz, mint a férje farka és leméri és 18cm. Hülyeség, hogy mindenki hazudik. Rohadt könnyű lebukni vele.
2021. aug. 19. 18:09
22/25 anonim válasza:
Dehogynem számít. Akár szakító ok, ha nem kielégítő. De ha ezt bárhol leírod, lepontoznak. Itt azt kell kamuzni, hogy a 12 centis, 3 centi vastag az igazi. Meg hogy 15 centi már fáj. És ha azt mondom, hogy páromnak 17, akkor biztos kamuzik, én meg elhiszem, meg vonalzóval járkálok. Nem tudom, miért állna szándékában hazudni, ha egyszer vele szexelek, és azt se értem, miért olyan hihetetlen, hogy van, akinek nagyobb. Értem, hogy akinek 13 centi, az zavarba jön, hogy másnak van még rajta +3 centi, és a komplexusai miatt ezt nem tudja feldolgozni. Meg vannak ezek a nevetséges statisztikák önigazolásra. El kellene fogadni, hogy van, akinek kevés 15 alatt. Úgyis lesz, akinek elég.
23/25 A kérdező kommentje:
#22 Erről beszélek. Nem értem, hogy mire jó a hazugság és a kamu nyugtatás.
2021. aug. 19. 19:17
24/25 anonim válasza:
És, ha kevés neki a 15 alatti, mit tud csinálni a faszi? A természet azt adta, amit. Ez éppolyan, mintha a faszi kezdené szidni a hüvelyt, hogy túl szűk, rövid. Ki tehet róla? Nőjjetek fel a szexhez, nem azon múlik, kinek mekkora, milyen, hanem azon, hogy szereti-e egymást két ember, mert ha igen, bármilyen szexuális dolgot ki tudnak kísérletezni, megoldani. F
25/25 anonim válasza:
Ki mondta hogy itt a kisgyerek tiniken kívül van más is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!