Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen fehérnemű a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 19:18
1/12 anonim válasza:
Nekem a bikini a kedvencem, ez nem fehérnemű, csak majdnem olyan.
3/12 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem a csipkés dolgokat, vagy egy szexi fűzőt :)
29F
4/12 anonim válasza:
Franciabugyi és a tanga. Számomra mindkettő egyformán szexi
5/12 anonim válasza:
Klasszikus fekete harisnyatartós harisnya, ami a combnál picit sötétebb (nem csipkés). Ehhez illő melltartóval és zárt cipővel. A kifinomult darabokat szeretem.
Sok függ a kiegészítőktől egyébként, a hámok pl. jól néznek ki bizonyos szettekkel kombinálva, a chokker pedig örök kedvenc. :) De mindezt tudni kell viselni és a viselőjének nem árt tudnia, hogy mi áll jól neki, mert nincs olyan darab, ami mindenkinek megfelelő.
9/12 A kérdező kommentje:
#8 is-is
2021. aug. 22. 19:43
10/12 anonim válasza:
Én a tangát kedvelem a csajokon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!