Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Létesítettetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Létesítettetek már szexuális aktusokat pénzért, de úgy, hogy ti válogattátok meg a partnereiteket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kikkel és miért? Volt olyan, aki hobbiból csinálta ezt?

2021. aug. 22. 15:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Nincs az a pénz, hogy ilyenbe bele menjek...
2021. aug. 22. 15:50
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
én fiúként hobbiból kipróbálnám milyen :D de amúgy sok amatőr lány van aki bevállal ezt azt pénzért, de inkább csak képeket meg videókat. akiknek én ajánlottam fel pénzt azok maximum csak ennyibe mentek bele. illetve volt aki aktusba is benne lett volna csak aztán nem tudtunk egyeztetni. izgató dolog ez :D
2021. aug. 22. 15:51
 3/25 anonim ***** válasza:
81%

Volt olyan akivel járni akartam szoval en választottam, ismerkedtunk, ő nem akart komolyat csak szexet. En meg állandóan csóró voltam kvazi.

Es kombinaltuk igy a dolgokat üzlettel. Azaz en kaptam egy hosszutavu baráti kapcsolatot extrakkal, és pénzelve, de a haveri koreink is egyeztek, de neki is több köre van es nekem is, senki nem tudta h szexelunk, viszont, ő meg kapott egy "saját bejáratu" p.ncit akit bármikor hivhat etc.

Néha izgatott a haveri tarsaságban is titokban, vagy amikor a fuckboy baratom állt elottem ő meg mögöttem es a barátom orra elott simogatott meg hogy a baratom nem vette eszre, stb tetszett az egész vele, izgalmas is volt nagyon, mintha szeretők lennénk vagy ilyesmi de csak üzlet volt ugye nem más.

A barátomat nem kell sajnálni nem fejreesett ő sem..tud élni ő is;)

Sokmindent megcsináltunk már egyutt nyitott kapcsolatban is.

Hu de rossz, mocskos volt mindenki ;)

Ez évekig ment ma már felnőttek vagyunk de mindenki szereti a szexet még mindig. Most csak én lettem a passziv a történetben egyedul. Most pihentetve vannak ezek a körök, neha összejárunk ugyan még bandázni meg próbalnának megkapni, de most meg olyan barátom van aki nagyon nagy arc.., féltékeny, és kapásbol elbeszélgetne az összessel ha kell..nagyon meghúzom most magam tisztelem a barátom nagyon és imádom nagyon.

Rengeteg mindent megtudott mar rolam másoktol meg innen onnan. Millio kapcsolata van.. A fentieket viszont pont nem. De azt az akkori baratom sem tudta meg soha.

2021. aug. 22. 15:58
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 22. 16:14
 5/25 A kérdező kommentje:

3-as!

”De azt az akkori baratom sem tudta meg soha.”

Azt mondtad, hogy nyitott kapcsolatban voltatok.

2021. aug. 22. 16:15
 6/25 anonim ***** válasza:
23%

5. Az akkori baratom gyerekkortol baratom.

Azaz mindent is kiprobáltunk már egyutt.

Ugy kezdodott a kapcsolatunk hogy az akkori baratom megcsalt. Igy kerestem vkit akivel visszacsalom.igy lett ő. De ő szerelmes lett en meg a baratomba voltam az.

Aztam otthagytam mindkettot ő majdnem belehalt.

Aztan neki lett bnoje. En meg lettem az ő szeretője:D

Aztan egyutt is jartunk egyutt is éltunk. Aztan neki masik csaj nekem masik pasi, de osszejartunk.

Allandoan volt vmi koztunk. Ha epp szerelmes voltam azert néha en szüneteltettem. De szerelmi caalodas utan mikor meg akartam halni szoszerint akkor is ő volt mellettem

Meg amikor drogok miatt korhazba kerultem akkor is ő jött be velem a mentovel.

Rengeteg millio minden van volt koztunk.

Most is osszejarhatnánk de a mostani barátom (szinten fukyboy igy inditottunk, de szerelmes lett belém, nagyon imád, mindenkit ledominál a oasik közt is nagy a tekintélye, jelenleg rám hatalmas hatással van és nem akarom elcseszni vele. Meg ő se velem;))

2021. aug. 22. 17:36
 7/25 anonim ***** válasza:
24%
Folyt. Akkor és ott nagyon kellett hogy ne tudja hogy kvázi egy ismerőse d.g. habár két külön haveri kör volt de egyik banda ismerte a másikat.
2021. aug. 22. 17:37
 8/25 A kérdező kommentje:
Jó primitívek vagytok. Szépen indult a kapcsolatotok, meg drogok miatt kórházba kerültél. Ez mindent megmagyaráz.
2021. aug. 22. 17:40
 9/25 anonim ***** válasza:
18%

Nem primitiv. ez mellett azert felsofoku idegennyelv, diploma..

Csak éltünk is ezerrel :)

2021. aug. 22. 17:55
 10/25 anonim ***** válasza:
31%
9. És aztán? Én is felsőfokon tudok idegen nyelvet, nem is egyet és diplomám is van, nem is egy. És? Csak nem vagyok ilyen primitív. Akkor dicsekedj idegen nyelvvel, ha 3-nál többet tudsz, mert az ritka. 1-2 nyelven kiválóan jól beszélőkből Dunát lehet rekeszteni.
2021. aug. 22. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!