Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Eddigi partnereitek mennyire szerettek nyalni?
Akikkel idáig lefeküdtetek ők mennyire szerettek kinyalni titeket?
Ti szeretitek ha csinálják nektek?
Volt pár partnerem az évek alatt, ebből 1 volt, aki abszolút nem volt oda érte. 1 megtette a kedvemért, de nem volt túl jó benne.
A mostani is hanyagolja már, pedig nagyon jól csinálja.
Valamiért a pasik is hanyagolják egy idő után a szex ezen részét. Ezt több embernél is megtapasztaltam. Tisztában voltak vele, hogy nekem ez fontos, de mégsem csinálták sűrűn. A mostani is tudja.
Az elején nagyon adták magukat, de pár hónap után már szinte alig nyaltak ki, aztán már inkább ritkaság volt ha eszébe jutott egyáltalán.
Jelenlegi partnerem odafigyel és tudja mit szeretek, ha nem is gyakori de egy év után sem lett teljesen elfeljtve, 10-ből 1-2x van hogy kinyal. Én 10-ből 5-6x szopok. Szóval minden héten kinyal.
Semennyire. Az első pasim azt várta volna el, hogy én nyaljam az ánuszát, de szerencsére hamar vége lett a kapcsolatnak :D (16!!! évesek voltunk)
A második azt várta el, hogy heti 5-ször leszopjam, de ha viszonozni kellett volna bármit, akkor hirtelen nagyon fáradt lett, fájt a feje stb. Szexben is ilyen volt, fadarab férfi kiadásban. Alap volt, hogy mindent én csináljak, ő csak kényelmesen feküdt és utasítgatott.
Mással nem volt orál.
Előző barátom eleinte szívesen csinálta, de aztán elmaradozott, nem szerette az ízemet. A párommal sem gyakori, de félek is kicsit hagyni, mert bennem van, hogy nem szereti ő sem az ízem és csak miattam csinálja. Kb ötből egyszer jut eszébe, én minden alkalommal adok orált.
25/n
Aki nem nyalt, ment a levesbe.
És szopás se lenne, ha nincs nyalás.
Nem tennék olyanért semmit, aki csak magával törődik... Aki lusta és önző, az ne szexeljen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!