Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahegao? Többi lent
Csajok,pasitok kérte már hogy miközben szájjal kényeztetitek csináljátok Ahegao arcot?
Bandzsitás , nyál folyatása?
Pedig amúgy rohadt izgató és semmi szégyellni való nincs abban, ha valakit ez felizgat…
Szánalmas az első két válasz.
Nem sok szexuális tapasztalata lehet a kérdezőnek, hiszen orális szex közben nem látjuk a nő arcát, másrészt a partnerünk kielégítése egyáltalán nem arról szól, hogy közben milyen arcot vág, vagy hogy a kedvünkért milyet kéne vágnia, hanem az ő öröméről. Teljesen életszerűtlen, hogy valaki ilyet kérjen a nőjétől.
Kérdező, nézz meg még egy Belle Delphine videót, amíg anyukád elkészül az ebéddel.
“ Nem sok szexuális tapasztalata lehet a kérdezőnek, hiszen orális szex közben nem látjuk a nő arcát”
Te mégis mi a f@szról beszélsz???
Engem már 6 nő leszopott és mindnek láttam az arcát.
Én olvassam el a kérdést???
“ Csajok,pasitok kérte már hogy miközben szájjal kényeztetitek csináljátok Ahegao arcot? “
Vagyis amikor a lány szop!
Az ahego különben is ezt jelenti.
Nem tudsz olvasni és még neked áll feljebb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!