Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Cigány csajjal milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Cigány csajjal milyen szexelni? Van benne tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 22. 01:15
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Van. Minden haverom szerint tüzesek és odaadóak, hát én szerintem rosszat fogtam ki. Ápolatlan volt lent és egy fadarab többet tett volna tőle az ágyban... Pedig nem volt putris, mindenhol máshol ápolt volt és igényes.
2021. aug. 22. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Bárcsak kipróbálhatnám...
2021. aug. 22. 01:23
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Jó, de nehéz szabadulni tőle, már kb 3 hónapja van barátnőm, de még mindíg írogat, és nem lehet leállítani, csak egy egy éjszakás kaland volt. De mindenáron meg akar szerezni (nem tudom miért, nincs bennem semmi extra) és tudom hogy simán összeverekedne a csajommal ha találkoznának, mondjuk az a mázlim hogy a barátnőm is elég jó erőbe van, és nem tart tőle, de ha mondjuk egy 40kg-os csajjal járnék azt már tuti megtépte volna. (pedig nem a putris fajta egyes gyerek, még tesói sincsenek)
2021. aug. 22. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Annyi hogy durvábbak, másban nem különböznek
2021. aug. 22. 02:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

az első 16 éves koromban sikerült, szexkapcsolat inkább, mint normális, nem volt valami ápolt, és nem csinált sokmindent.. szpni az persze tudott

a másodikkal 2 évig voltam együtt, hihetetlen mozgása volt, a szája is felejthetetlen.. aztán kiderült, hogy svájcban volt prosti.. gondolhattam volna, mert szó nélkül bevállalt szinte mindent..

szoval attól függ, milyet fogsz ki, de ez minden lánynál így van, nem csak náluk.

2021. aug. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!