Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/pasik egyarànt! Korral nemmel: gyakoriról lett “kalandja” ami nem átverős volt? Mindkét oldal érdekelne, mert alakulgat valami egy sràccal, de félek àtver. Szexelnènk csak (a miértje, magánügy), csak tapasztalatokra volnék kíváncsi.
Nem volt ilyen. A maximum annyi volt, hogy beszélgettünk privátban és szexchat lett belőle. De ez is egyszer volt, többségében normális beszélgetőpartner sem volt.
23F
Még írni sem igazán szoktam.
F49
Mivel verne át?
Nekem volt 2 sráccal is kalandom innen.
37N
Ahhoz már rendkívül elkeseredettnek, nyomoréknak kell lenni, hogy itt ismerkedjen valaki.
Jóképű, 32F.
Kaland, rövid szexkapcsolat, hosszú szexkapcsolat, párkapcsolat...kb. minden volt már innen a kapcsolati skálán. :D Rengeteg szuper jófej és csinos lány van itt, bár az elmúlt években már sokkal zárkózottabbak az emberek, szóval én már nem nagyon használom privát célokra, csak kérdésekre válaszolgatok.
31F
#7 uhhh, ennél hányadékabb választ is nehéz elképzelni, le a kalappal.
Kövezzetek meg, de nőként osztom a 7-es válaszoló véleményét.
Sosem ismerkedtem innen meg senkivel, mert nem azért irkálok ide, hogy felszedjek valakit.
tehát nem csak jóképű vagy, még kemény legény is 🤔🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!