Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, izgat benneteket egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, izgat benneteket egy titkos szexrandi ötlete?

Figyelt kérdés
A pasival max telefonon beszélhettek, képcsere nincsen és a talin lenne szex ( amennyiben szimpatikusak lesztek egymasnak). Természetesen ha nem jöttök be egymásnak akkor semmi…

2021. aug. 21. 16:59
 1/6 anonim válasza:
18%
Ha nem jön be nekem a csaj, de ő neki bejövök, akkor lábfejes ujjazásról lehet szó. 42-es lábfejem van, nem gombás.
2021. aug. 21. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem
2021. aug. 21. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mentem már el úgy randira, hogy a fényképen nem jött be a srác, de a hangja és a személyisége úgy elvarázsolt, hogy már azelőtt belementem a randiba, mielőtt képet cseréltünk volna. A találkozón meglepődtem, mert nagyon jóképű volt, túl jóképű is, csak egy béna szelfit küldött, amin aránytalan volt az orra. Nem mindenki fotogén. Szóval ez alapján is azt gondolom, meg tudom ítélni valakiről hang és kisugárzás alapján, mennyire lesz vonzó személyesen.
2021. aug. 21. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
A punci náluk van csak pénzért adják oda de akkor is csak bérelheted!
2021. aug. 21. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Így keresel nőt?
2021. aug. 21. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Videochat nelkul én már meg sem mozdulok, miota a nem tudom hanyadik randirol már bőgve mentem haza, olyan szintű negativ csalodast okoznak élőben.
2021. aug. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!