Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, miért nem tudnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért nem tudnak a pasik kielégíteni benneteket?Mi a hiba bennük?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
A pasikban semmi, arról a nők tehetnek, hogy egyáltalán nem képesek elélvezni, csak úgy, hogyha maguknak csinálják. De ez persze csak a nők kis százaléka, de létezik sajnos ilyen is.
2021. aug. 5. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én meg nem találkoztam olyan nővel akit orálisan/kézzel ne tudtam volna kielégíteni. A behatolásos szextől tényleg volt olyan nő aki sehogyse megy el. De ha rendszeresen kinyaltam, elégedett volt velem
2021. aug. 5. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen élvezek el. Ez nem a férfiak hibája.
2021. aug. 5. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt aki ki tudott, és volt aki nem.

Az izgatás a kulcs.

A kevésbé lelkesek nem nyaltak és ujjaztak, fél perc után már be akarták rakni és kb időm se volt felizgulni.

Mitől izgultam volna ha alig értek hozzám?

Volt erre ellenpélda is, akik rendesen odatették magukat. Külön élvezetet nyújtott nekik ha rendesen felizgathattak.

És utóbbira inkább az idősebb korosztály volt a példa.

2021. aug. 5. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy csinálta, ahogy kértem.
2021. aug. 5. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
6%
mert nem szagolgatják, nyaldossák a bebüdösödött savanyú lábamat
2021. aug. 5. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Mert ők a világ legjobb szeretői jobban tudják mi a jó nekem mint én magam, én ne magyarázzam meg hogy mit hogyan csináljanak mert ők jobban tudják.

Ha szólok higy ez így nem jó, akkor sértődés van, meg én vagyok a hibás, mert ettől aztán minden nő elélvezett, és hogy ők a szexisten orgazmusguruk.

2021. aug. 5. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
#7 te csak ilyen hülyékkel találkoztál?
2021. aug. 6. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Én miért lettem ennyire lepontozva? :D

Én vagyok az egyes, léteznek ilyen nők, akik nem tudnak elélvezni, mi olyan hihetetlen ebben?

2021. aug. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!