Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy hiba elaludni a szex utáni összebújáskor?
Figyelt kérdés
Még nem hivatalos, még “csak” randizunk. Mindig hazamegy a találkozók után, és valahol azt reméltem hogy ha elalszom szex után akkor nem megy el, hanem nálam alszik. De hát elment... és csak hagyott egy üzenetet hogy nem akart felkelteni meg ilyenek, és hogy “legközelebb azért majd ne aludj el”-de szerintem viccesnek szánta, csak nem tudom, nem vagyok biztos benne. Nagy hiba volt? 23N2021. febr. 24. 00:08
1/7 anonim 

válasza:

Nem tudom miért ne aludhatnál el. Szerintem arra gondolt, hogyha mással csinálod legközelrbb, ne aludj el és őrizetlenül hagyod a házat (ellophat akármit, csinálhat rólad fotót, bármi) szóval viccnek szánta de ez egy rejtett jótanács volt, ha vele nem alakulnak tovább úgy a dolgok.
De az is lehet, hogy akart még egy menetet. Vagy zuhanyozni együtt. Akármi
2/7 anonim 

válasza:

Hát kislány ezt a csávót nem tudod magadhoz láncolni.
3/7 anonim 

válasza:

Csak a kúrópajtija vagy. Ha tisztelne vagy többet akarna tőled nem ment volna el. Csak dgni vagy jó.
4/7 anonim 

válasza:

allandoan ez a jatszmazas, taktikazas. szanalmas vagy. de ugytunik a pasi tud a helyeden kezelni, nem dol be a hulyesegeknek
5/7 anonim 

válasza:

Szex után osszebujáskor a legkönyebb elaludni szerintem, valamiért bem akar ott maradni
6/7 anonim 

válasza:

Nem akar töled semmi komolyat, kúrópajtinak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!