Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy hiba lenne lefeküdni 57...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hiba lenne lefeküdni 57 évesen egy 20 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Milyen lenne ha együtt aludnék vele és másnap délelőtt is együtt lennénk?

Mit tudnánk csinálni a szexen kivül?

2021. jan. 22. 08:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha megfizeted bármit...még reggelit is csinál felárért, ha ott alszik veled. Van az pénz tudod.
2021. jan. 22. 08:06
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ki lehet próbálni. Én is voltam már 52 évessel.

20/L

2021. jan. 22. 08:06
 3/20 anonim ***** válasza:
40%
És majd felvágsz a kalandoddal az idősek otthonába?
2021. jan. 22. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
fel sem állna papa
2021. jan. 22. 08:09
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha teheted, ne hagyd ki!
2021. jan. 22. 08:15
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha eljuttok odáig, hogy lefekszetek egymással, azaz lefekszik veled, akkor egy éjszakát egy délelőttel csak el tudtok tölteni. Amúgy is a vacsi, reggeli is viszi az időt, ha más nem azzal kapcsolatosan beszélgettek. És már nem is marad sok idő a lényegre. :) Főleg ha még aludni is akartok valamennyit.:)
2021. jan. 22. 08:28
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
ha van rá cash...
2021. jan. 22. 08:30
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem kimondottan tetszenek az idősebb férfiak és vonzanak szexuálisan, szerintem nincs ebben semmi! :)
2021. jan. 22. 08:33
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
#8: szerinted. Halistennek a többi nő értelmes.
2021. jan. 22. 08:53
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg nem értem ezt az álszenteskedő kérdést. Nehogy már 57 éves férfinak egy névtelen oldalon kelljen ilyet kérdeznie. Úgy csinálsz bmeg, mintha dolgozna benned a lelkiismeret, és majd a mi valaszainktól teszed függővé, hogy megqrod-e? Úgyis megteszitek, ha ott a pillanat. Csak egyet ne felejts el és a 3,14na sem: ha ezzel másoknak morális, anyagi, szellemi válságot okoztok, akkor talán nem kéne megtenni. Másrészről elég ostoba lehet az az 57 éves férfi, aki lánya korú nőkre hajt, de a lányt sem kellene bemutatni, ha egy apja korú faszival hemperegne, amikor kismillió huszonéves, harmincas férfi áll bevetésre készen pina ügyileg is.
2021. jan. 22. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!